Pluspunten
Achteraf betalen is prettig als je niet zeker weet of het past.
Pluspunten
Webshop heeft ruime keuze en snelle levering!
Pluspunten
Pakket geretourneerd maar zoek geraakt bij de post. Kreeg op geen mogelijkheid mijn geld terug. Nu ruim 350 euro kwijt.
VerbeterpuntenBeleid tav zoek geraakte producten aanpassen.
Beste Marian, bedankt voor je review! Wat ontzettend vervelend dat jouw pakket is kwijt geraakt. Ik vind het erg vervelend dat mijn collega je niet heeft verder geholpen om op z'n minst samen te achterhalen waar het pakketje is. Mijn excuses dat je niet uitgebreider te woord bent gestaan. Helaas kunnen wij geen onderzoek voor je starten zonder track en trace code. Mocht je deze alsnog vinden, dan kun je altijd (telefonisch) contact met ons opnemen, zodat we PostNL kunnen inschakelen. Groet Juliske | Team Annadiva
Pluspunten
Informatie over de producten is zeer duidelijk, inclusief het maat advies.
VerbeterpuntenRetour zenden is lastig. Moet op eigen kosten en via UPS. Voor mij aanleiding om naar een andere webshop over te stappen die retour gratis doet (en geen hogere product prijs heeft).
Pluspunten
Vriendelijke communicatie. Verpakking pakjes geweldig leuk!
VerbeterpuntenAls pakjes langer dan vermelde levertijd duren, informeren per email. Navraag super netjes afgehandeld
Pluspunten
Snel en vriendelijk antwoord op mijn vrageb
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik had besteld maar na 3 weken niks gehoord, jammer genoeg moest ik daar zelf achteraan. Toen ik belde gaven ze eerlijk toe dat het hun fout was, wat ik zeer waardeer en hebben ze alles zsm voor me geregeld, helemaal top
Pluspunten
Nou super bedrijf. Beter kan niet.
VerbeterpuntenGeen verbetering .alles. Top
Pluspunten
Overzichtelijke webshop, verkopen mooie merken, blijven up to date , altijd mooi verpakt een kadootje als je het ontvangt
VerbeterpuntenSoms jammer dat je toch een aantal dagen moet wachten voordat je je bestelde artikel thuis heb....
Pluspunten
Super snelle levering en prachtige lingerie en bikini's.
Pluspunten
Nette site en snelle levering!
Pluspunten
Superservice! Ontzettend leuk ingepakt net alsof je een cadeautje thuis gestuurd krijgt!! Super!!
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Super opgepakt toen bleek dat mij setje niet compleet geleverd kon worden. Steeds contact van Annadiva uit. Zij boden voldoende alternatieven en hebben alles gelukkig alsnog in zijn geheel kunnen leveren.
Pluspunten
bestelling komt snel, mooi ingepakt
Pluspunten
Verbeterpuntengeen verbeterpunten zover ik dit kan beoordelen
Pluspunten
ik ben zeer tevreden wat de spullen betreft en de afhandeling, alleen zou het fijn vinden als ik het eerder in huis had,
Levertijd was erg lang.
Pluspunten
Snelle levering. Met liefde ingepakt ;-) + goede info op de site
Pluspunten
Mooie producten !
VerbeterpuntenHet duurt wel erg lang, zowel bestellen als retourneren (helaas vond ik de string niet mooi zitten, dus heb ik die teruggestuurd). Bij andere webshops gaat alles veel sneller!