Pluspunten
Mooie merken, uitgebreide website.
VerbeterpuntenSnellere levering.
Pluspunten
Heel leuk doosje met tropische print, extra leuk om te mogen ontvangen.
Pluspunten
- levering heel feestelijk en met leuke persoonlijke boodschap! Was een feestje om open te maken. - website geeft duidelijke info over materiaal, maat, etc.
Verbeterpunten- liefst vandaag besteld, morgen in huis:)
Pluspunten
Mijn bestelling was super snel geleverd, netjes verpakt en alles was aanwezig. Top producten!
Pluspunten
Super leuk ingepakt. Voelt als cadeautje en geeft gevoel dat met zorg is gedaan
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hele goede service
Pluspunten
Uitgebreid assortiment aan prachtige lingerie en zwemkleding! Snelle levering in mooie verpakking. Bestel altijd verschillende maten en retour de producten die dan “net niet goed zitten”. Gewoon perfecte service.
VerbeterpuntenEnige minpuntje zijn de retourkaarten maar die zijn gelukkig nihil.
Pluspunten
Snel Op tijd Mooie producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nette duidelijke website. De artikelen zijn mooi verpakt, daardoor krijg je al meteen het gevoel dat je kwaliteit thuis krijgt. En dat is ook zo, mooie merken met een goede pasvorm en levensduur. Een groot pluspunt is dat retourzendingen ook direct bij aankomst bevestigd worden via de mail, wat erg prettig is.
VerbeterpuntenDe levertijd. Dit is de enige reden dat ik soms ook ergens anders kijk. Maar het wordt duidelijk gecommuniceerd, dus het is geen verrassing als je moet wachten op je pakketje. Maar met een snelle levering zou het helemaal perfect zijn.
Pluspunten
Mooie lingerie, goede voorwaarden voor aankopen en retourneren. Fijn retourneersysteem via UPS pick-up point.
VerbeterpuntenIk had graag naar de winkel gewild om te passen ipv via internet bestellen en dan weer alles terug moeten sturen. Daarvoor had ik van tevoren gebeld om te kijken of de BH's op voorraad waren, maar helaas was dat niet zo en duurde het zo'n 2 weken om ze in de winkel te krijgen. Dat vond ik wel erg lang.
Pluspunten
Snelle verzending mooi verpakt.
Pluspunten
Prima levering, uitstekend product.
Pluspunten
Perfecte verzorgde levering!
Pluspunten
Duidelijke website, goede communicatie, snelle levering, mooi verpakt, bijna een cadeautje.
iets duidelijker uitleg ivm betalen. Kon ook de code niet invullen van 5euro korting op de aankoop.
Pluspunten
Één van de weinige winkels die grote maten bh’s heeft met een smalle omvang. Heel veel aanbod
Pluspunten
Goede en klantvriendelijke service.
VerbeterpuntenGa zo door!!!
Pluspunten
Ik heb gebeld met Annadiva i.v.m. de maat en hier werd ik door een super lief meisje te woord gestaan. Maar heel belangerijk ze wist waar ze het over had, en de maten van de bikini’s waren helemaal goed! Top dus.
VerbeterpuntenDuidelijkere communicatie op de mail, ik had gevraagd eerder af te sturen, maar dat duurde vrij lang voordat ik antwoord had. In eerste instantie heb ik twee x moeten mailen met dezelfde vraag. Al was de bh erbij op gestuurd, dan nog was het niet binnen de 5 dagen levertijd. En het retourneren van de producten is echt te duur, dit moet kunnen met een antwoord nummer, zou voor mij een reden zijn om de volgende x ergens anders te bestellen. De merken kan je kopen online bij alle grote “online” warenhuizen en hier worden geen verzendkosten noch retour kosten gerekend. Ik vind online kopen al minder leuk, en dan gun ik het een zelfstandige ondernemer meer, alleen wanneer het dan “meer” geld gaat kosten, vind ik dat jammer.
Pluspunten
Precies zoals het hoort
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Correcte levering in zorgvuldig gekozen verpakking!
VerbeterpuntenBij ruilen extra verzendkosten, niet echt klantvriendelijk en voor mij een reden om niet meer te bestellen