Pluspunten
Werkt perfect, mooie bhs, leuk verpakt, en achteraf betalen
Pluspunten
Goede kwaiteit producten en merken en betrouwbaarheid
VerbeterpuntenLevertijd was uiteindelijk veel langer dan oorsponkelijk aangegeven Aanvragen nieuw paswoord gaat niet soepel: al 2x geprobeerd zonder succes
Pluspunten
mooie overzichtelijke site, en heel veel merken.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie en dienstverlening. Zeer service gericht!
Pluspunten
Duidelijke website, goede informatie over alle produkten, fijne spullen, brede selectie, leuke acties, scherpe prijzen, eenvoudige bestelprocedure, snelle verwerking en in geval van retouren wordt dat ook naar behoren verwerkt.
VerbeterpuntenIets persoonlijker benadering van de terugkerende klant; toegespitst advies, extra korting, eerste keuze als de sale er aan komt, zoiets.
Pluspunten
Overzichtelijke site en snelle levering.
Pluspunten
Mooie kwaliteit producten
VerbeterpuntenHelaas al lang gewacht tot de bestelling compleet was en toen was een artikel nog veel later en wilden ze wachten ik kon echter niet langer wachten en had het nodig
Pluspunten
Ben laatst geopereerd aan me borsten, ff gebeld en gelijk word er meegedacht!!
Pluspunten
Snelle levering. En de lingerie was mooi verpakt in vloeipaper.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima service. Alle bestelde artikelen keurig netjes verpakt.
Pluspunten
Top kwaliteit en grote maten voor een voordelige prijs.
Pluspunten
Doen wat ze beloven.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Er is een klantenservice die snel de telefoon aanneemt en waar men ook echt weet waar je over praat. Het is ook fijn achteraf te kunnen betalen.
VerbeterpuntenRetourneren duurt wel lang. Zeker als je een vervangend artikel wilt.
Pluspunten
Veel merken, duidelijke uitleg over producten. Prachtig ingepakt met een persoonlijke noot erbij. Duidelijke instructies voor retourneren.
Pluspunten
Snelle levering in een superleuke verpakking! Mijn verjaardag ingevuld en gelijk een leuke kortingscode ontvangen.
Pluspunten
Pluspunten
het is uiteindelijk snel opgelost
Verbeterpuntenbestelling liet lang op zich wachten en was uiteindelijk zoek. gelukkig wel daarna snel verstuurd na mijn telefoontje. ik heb mijn twijfels of ik hier nog eens bestel. wel een korting gehad voor de volgende bestelling.
Pluspunten
Ik was enorm verrast toen het mooie pakketje werd bezorgd en kon niet wachten om de bikini’s te bekijken.
VerbeterpuntenDe teleurstelling des te groter toen de eerste bikini veel te groot bleek. De andere bikini was dezelfde maat, andere kleur, passen dus niet nodig…Artikelen netjes binnen de termijn weer retour gestuurd. Tot mijn grote verbazing ontvang ik een mail met uiterst ranzige foto (broekje met een grote vlek), waarin wordt gezegd dat ik het broekje moet betalen aangezien deze is gepast en dus vernietigd moet worden. Het blijkt zelfs om de bikini te gaan die niet is gepast. Na een mailconversatie luid de conclusie dat ik het broekje moet betalen. Dus weet je zeker dat een maat goed is, dan is Annadiva een geweldige (web)winkel, mooie verpakking en mooie lingerie en zwemkleding. Mocht je twijfelen, doe het niet! Je wordt belazerd waar je bij staat...
Beste Marleen, bedankt voor je review. Wij waarderen je feedback en zullen dit zeker meenemen. In je review beschrijf je een onprettige ervaring met Annadiva. Dat vinden wij uiteraard heel vervelend. Er is contact geweest met onze klantenservice hierover en zoals aangegeven staat de kwaliteit van onze artikelen erg hoog in het vaandel bij Annadiva. We hanteren een strikt retourbeleid en om deze reden is het artikel in waardevermindering genomen. Groet Team Annadiva.
Pluspunten
Mooi assortiment, snelle levering, duidelijke uitleg bij mijn bestelling.
Pluspunten
Overzichtelijkewebsite, en snelle levering
VerbeterpuntenIk heb voor zover geen verbeterpunten.misschien een iets grotere voorraad want vaak zijn de maten die ik nodig heb op. Sale zijn dan de restanten in zeer grote maten slips etc.