levertijd iets sneller maken
Pluspunten
Super snelle levering (via internet besteld)
VerbeterpuntenRetour zending erg prijzig, moest om een bikini top te retourneren 6,95 euro betalen
Pluspunten
Eerste keer dat ik een strapless BH koop die daadwerkelijk ook goed zit. Ze hebben goede producten. De BH kwam super ingepakt bij me aan.
VerbeterpuntenIk vond de levertijd lang duren. Op de website werd aangegeven 2-5 werkdagen levertijd. Het product werd uiteindelijk na 5 werkdagen pas verstuurd
Pluspunten
Keurige afhandeling na retour.
VerbeterpuntenDe levering kan ms iets sneller.
Pluspunten
Artikel kwam keurig verpakt aan.
Pluspunten
Gaat altijd goed, persoonlijk berichtje erbij is prettig, maakt t persoonlijk. Verder goede service.
Levering duurt veel te lang en geen communicatie over vertraging.
Pluspunten
Order snel en netjes thuis bezorgd. Ruilen ook geen probleem. Aan de telefoon zeer prettig.
VerbeterpuntenGraag de mogelijkheid om een opdracht te plaatsen dat als n cadeau verzonden kan worden naar het cadeau adres. Maar wat de besteller betaald.
Pluspunten
Mooie overzichtelijke website en een uitstekende en uitgebreide collectie
VerbeterpuntenMisschien als extra mogelijkheid afterpay
Pluspunten
Snelle levering, daarbij prachtig verpakt met een heel vriendelijk kaartje! Kwam als een cadeautje
Pluspunten
Alles keurig gecommuniceerd, keurige verpakking. Goede prijzen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuke verpakking!
Pluspunten
Snelle levering in mooie verpakking.
Pluspunten
overzichtelijke website. Correcte afhandeling. Mooie verpakking. Persoonlijke benadering. Attent kaartje in de verpakking.
Verbeterpuntenheb ik niet. Ga vooral zo door.
Pluspunten
Snelle levering , duidelijke site
Pluspunten
Prima website, heel veel keus
Pluspunten
Keurig, hoge kwaliteit pakket toe gestuurd gekregen. Ook keurig en netjes verpakt in de doos. Het is een feestje om het pakket te openen en jouw bestelde spullen daar in te vinden. Producten zijn echt van zeer goede kwaliteit. Blij met de ruime maatvoering van het assortiment. Complimenten voor de side, hier staan de producten afgebeeld op realistiche modellen.
VerbeterpuntenMiss kunnen jullie een retour label toevoegen, of dat de klant deze zelf kan uitprinten. En controleren of de prijzen die jullie noemen, om te retourneren met DHL, wel juist zijn. Im heb naar mijn gevoel meer betaald dan dat er op jullie retourformulier staat vermeld.
Pluspunten
het was een klein feestje toen ik het pakje kreeg!! De verpakking was zo leuk met de zomerse printjes met flamingo’s etc. En de bh was ook heel mooi ingepakt met de initialen van Anna Diva. Echt super petje af
VerbeterpuntenNiet echt moest er even op wachten maar vind ik nirt erg
Pluspunten
Het juiste artikel in een prachtig verzorgd pakje. En op de weg naar mij toe berichtjes over de status van het pakket. Snel geleverd. Ik ben helemaal blij!
Pluspunten
Goede spullen
VerbeterpuntenGeen