Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt, leuke tekst erbij.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Niks te klagen
Pluspunten
Zowel in de winkel als telefonisch goede advisering over maten. Op vragen die per e-mail worden gesteld snelle reactie.
Pluspunten
snel, prachtig verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer uitgebreide en up to date collectie
VerbeterpuntenDat je de verzendkosten moeten betalen voor een ruil bestelling.
Pluspunten
Snelle verzending, compact ingepakt waardoor je niet met veel papierafval komt te zitten. Realistische prijzen
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Prachtig ingepakt, nette service!
Pluspunten
goed, snel
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Super snel geleverd!
Pluspunten
Snelle levering, goede service en snelle afhandeling ivm eventuele retouren.
Pluspunten
Service is prima.
Pluspunten
Zeer goede telefonischebereikbaarheid Snelle levertijd
Pluspunten
Duidelijke website. Je kunt makkelijk zoeken. Grote keus. Snelle levering en goed verzorgd. Retourneren ook makkelijk.
VerbeterpuntenWanneer je de website bezoekt wordt je 'gelokt' met: vijf euro korting op je eerste bestelling. Zodra je iets in het winkelmandje hebt gedaan en gaat afrekenen is elke mogelijkheid om de korting te verzilveren onzichtbaar en ook achteraf bij levering of facturatie is de korting niet gegeven. Dit gold ook voor de korting de me werd beloofd in een reclamemailtje. Verder is het voor dames zoals ik met een grote cupmaat altijd een crime om tegen een redelijke prijs een goede BH te vinden. Inmiddels heb ik me er bij neergelegd dat ik niet anders kan dan een dure BH aanschaffen. Wanneer ik dan BH's met een paar procent kan kopen via de website is dat een leuke meevaller. Totdat je de maat aanklikt die nodig hebt. Dan moet ik ineens € 3,00 of € 5,00 meer betalen dan de dames met een kleinere cupmaat. Ik vind dit niet kunnen. Discriminerend zelfs. Daarom om deze twee redenen een vijf voor betrouwbaarheid.
Pluspunten
Snelle levering, mooie verpakking met een persoonlijk tintje via de pakbon. Erg tevreden, inmiddels tweede aankoop online gedaan!
Pluspunten
Leuk briefje erbij!!
Pluspunten
Bestellingen worden snel geleverd en als er niet geleverd kan worden (omdat er een artikel niet op voorraad is) dan krijg je een e-mail. De informatie op de website over de artikelen is uitgebreid. Dat maakt het zoeken naar de juiste bh of bikini een ztuk gemakkelijker. Kortom betrouwbaar en vakkundig.
Pluspunten
Goed verzorgd pakketje.
Pluspunten
Prachtige bh's voor alle maten
VerbeterpuntenNiet meer betalen voor terug zenden
Pluspunten
Zeer vriendelijk en goed advies. Ga zeker vaker bestellen. Super blij met het badpak. Het valt niet mee voor mij om een passende cup maat te vinden
Pluspunten
Prima en snelle service alles netjes verpakt Super tevreden
Pluspunten
Snelle levering van het juiste product.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Heel mooi verpakt, Afterpay betaling, Grote cupmaten
VerbeterpuntenLeverings tijd