Pluspunten
Netjes op tijd geleverd Mooi verpakt. Een kado voor jezelf
Pluspunten
Vlotte levering in keurige verpakking.
Pluspunten
Veel keuze met veel kwaliteitsproducten. Voor mijn cupmaat is het vaak lastig een goede bh te vinden. Annadiva heeft goede informatie op de website en ik heb nog nooit een miskoop gedaan.
Pluspunten
Ben fan van Primmadonna Koop al jaren online bij jullie. Goede service en betrouwbaar!
Pluspunten
Snelle en nette levering
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Goede levering
Beste Wendy, bedankt voor je review! Dat is inderdaad niet de bedoeling. Ik heb je hierover een e-mail gestuurd. Vriendelijke groet, Juliske
Pluspunten
Snelle en goede service, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid.
Pluspunten
top bedrijf. goede levering en uitstekende klanten service
Pluspunten
Super service, alles mooi ingepakt in een mooie doos
VerbeterpuntenWas super
Pluspunten
Al meerdere bestellingen gedaan. Snel in huis en goede communicatie over de bestelling én verzending. Op mm gemak thuis bestellen en wanneer het niet goed is gewoon terug sturen. Zal hier zeker vaker iets kopen.
Pluspunten
Zeer goed, snelle zending. Veel keuze
Pluspunten
mooi verpakt!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik had een verkeerde maat besteld, dit werd gewoon veranderd in mijn eigen maat na 1 telefoontje. Goede service, mooie bezorging, ik kom hier zeker terug.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en tevreden
Een goed product van goede kwaliteit
Pluspunten
Fantastisch nette snelle levering .Goede pasvorm kende het product al en na 20 jaar nog steeds onovertrefbaar .Kwaliteit voor de prijs.Mn eerste lingerie in Amsterdam gekocht en nu via de webwinkel. chappoo
Pluspunten
Keurige afhandeling van mijn bestelling. Ook ontvangst van de goederen was een zeer aangename verrassing, heel mooi verpakt.
Pluspunten
Overzichtelijke site, goede kwaliteit en goede snelle bezorging.
VerbeterpuntenNvt