Pluspunten
Snel en klantgericht
VerbeterpuntenBetere foto’s
Pluspunten
Goede service. Op tijd geleverd. Zeer tevreden!
VerbeterpuntenZo door gaan!
Pluspunten
Altijd een geschikte bh te vinden voor grotere cupmaten. Kwalitatief ook zeer goed. Het feit dat je met afterpay kan betalen is ook geweldig.
VerbeterpuntenVerzending duurt iets langer dan gemiddeld. Een retour duurt ook iets langer dan gemiddeld. Dit zou beter kunnen.
Pluspunten
Mooie collectie
VerbeterpuntenJullie zijn te traag. Ik bestel een bikinibroekje en pas 10 dagen later hoor ik dat het broekje er niet meer is in mijn maat.
Beste Nathalie, bedankt voor je review. Ik heb via e-mail contact met je opgenomen betreft je review. Vriendelijke groet, Juliske
Pluspunten
Snelle bereikbaarheid, erg vriendelijke klantenservice , super snelle levering en moderne betaalbare meubels!
Pluspunten
Veel keuze. En ik had een te grote maat bikinitop besteld, maar de mevrouw aan de telefoon heeft me bij de ruiling perfect geholpen de juiste maat te kiezen.
Pluspunten
Prima BH en snelle afwikkeling.
Pluspunten
Snel en duidelijke website
Pluspunten
Snelle levering, fijn adres voor de grotere cupmaten
Pluspunten
Snelle levering. Goede producten.
Beste Nathalie, bedankt voor je review. Zoals aangegeven kan het 5 werkdagen duren voordat een retourzending van UPS bij ons binnenkomt. Zodra deze retourzending binnen is verwerken wij dit meteen en zal ik je hierover een e-mail sturen. Vriendelijke groet, Juliske
Pluspunten
Prima webshop,overzichtelijk.alles netjes ingepakt. Een aanrader...Volgende keer,koop ik er zeker weer. Groetjes Angelique
Pluspunten
-duidelijk wanneer de bestelde artikelen verstuurd worden. -track and trace code -overzichtelijke site -alles makkelijk te vinden. -retouren is duidelijk/makkelijk -het geld wordt snel terug gestort.
VerbeterpuntenTot nu toe heb ik die nog niet.
Pluspunten
Snel geleverd in net pakket. Ivm verkeerde maat wat terug gestuurd en per mail op de hoogte gesteld, allemaal geen probleem.
Pluspunten
Altijd betrouwbaar tot op heden, spullen worden mooi verpakt en netjes afgeleverd. Je krijgt er altijd een leuk kaartje bij, was vroeger handgeschreven nu via de pc, desondanks toch leuk.
VerbeterpuntenPakketje is weleens afgeleverd in de Annadiva winkel in Nijmegen, kon niet anders. Maar is kleine feedback, ben blij met Annadiva!!
Pluspunten
snelle en perfecte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle reactie
Pluspunten
Groot assortiment voor vrouwen met een kleine omtrek en een grotere borst. Super fijn!
VerbeterpuntenTelefonisch gebeld om hulp te krijgen bij de maten van Freya, medewerker wist hier geen antwoord op de geven. Volgende dag opnieuw gebeld en toen wel geholpen kunnen worden!
Pluspunten
prachtig verpakt , een cadeautje. Past perfect