Pluspunten
Uitgebreid assortiment, snelle leveringsmogelijkheden
Verbeterpunten- Ik werd verkeerd geïnformeerd door de klantenservice voor het nemen van een maat voor een sportbh, dat vind ik eigenlijk wel jammer want je zou verwachten dat juist de klantenservice zou weten hoe beha maten werken.. - Ook mag het duidelijker gecommuniceerd worden hoe een bh van Freya besteld moet worden wat betreft de maat (omdat Freya UK maten hanteert). - Verder vind ik het jammer dat ik de kosten van een retourzending moet betalen.. zeker terwijl ik verkeerd geïnformeerd werd.
Pluspunten
Heldere communicatie per mail. de lingerie set was keurig in vloeipapier verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Persoonlijk ingepakt, mooi doosje, keurige mails tussentijds, niet te veel en niet te weinig promoties.
Pluspunten
snel en accuraat
Verbeterpuntengeen
Product voldoet niet aan de eisen
Pluspunten
Pluspunten
Alles erg mooi in gepakt. de persoonlijke boodschap was ook erg fijn.
Pluspunten
Even geen positieve punten want bestelling is er nog niet en dit is slecht gecommuniceerd
VerbeterpuntenZie hierboven
Beste Beeltje, bedankt voor je review. Op 29 maart hebben wij je geïnformeerd dat een artikel uit je bestelling was vertraagd en hebben we je gevraagd of je hierop wilde wachten. Helaas hebben wij hier geen reactie op ontvangen. Jouw bestelling zal deze week naar je opgestuurd worden. Ik wens je alvast veel plezier met je bestelling! Vriendelijke groet, Juliske
Pluspunten
Keurig verzorgd pakje,tijdig ontvangen en gelukkig de juiste maat !
VerbeterpuntenZal ik mij na 1 aankoop heus niet aan wagen.
Pluspunten
Top service. Mooie spullen.
Pluspunten
Supergoed maatadvies
Pluspunten
Betrouwbaar, snel en correct.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie duidelijke site
VerbeterpuntenLangere levertijd, daarover geen communicatie, oude reviews op internet zijn nadelig voor dit bedrijf, terugstorting snel en correct!
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke informatie en de presentatie is prima. De zending is bijzonder mooi en goed verpakt. Een zeer uiteenlopende collectie van lingerie. Mooi en voor herhaling vatbaar.
VerbeterpuntenIndien de levertijd langer is dan vermeldt zou het fijn zijn als hierover een berichtje verstuurd zou kunnen worden. Verder geen verbeterpunten. Ga zo door!
Pluspunten
Ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelde artikelen. Ik hoef nu tenminste niet meer naar de stad want daar ben ik geen liefhebber van. CHAPEAU ANNADIVA
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Ga zo door.
Pluspunten
Snelle en goede service, helpt klant met goed advies. Ik moest iets omruilen telefonisch is het juiste artikel alvast voor mij gereserveerd. Bij retour zending wordt gebruik gemaakt van mogelijkheden die goedkoper zijn dan Post.nl. Dat is meedenken met de klant!
Pluspunten
Het pakketje was erg mooi verpakt en bijzonder snel geleverd!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Het contact verliep erg prettig en de bikini zit als erg mooi. Top service kan niet anders zeggen!!
VerbeterpuntenGeen want ben erg tevreden over de service.
Pluspunten
snel geleverd, mooi verpakt.