Snelle levering inclusief wasvoorschrift. Mooie, kwalitatieve bikini's die de support geven waar ik lang naar op zoek ben geweest. Enorm blij met mijn aankopen.
Beste Judith, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je zo blij bent met je aankopen! Mooie bikini’s verdienen liefdevolle verzorging, en het wasvoorschrift helpt daar perfect bij. Lotte | Customer Care
Duidelijke webshop, veel keus en een snelle levering
Beste Marieke, Hartelijk dank voor jouw review. Met zoveel keuze hopen we dat je altijd iets vindt dat bij je past – en dat het dan ook snel bij je thuis is, is natuurlijk een bonus! Lotte | Customer Care
Fijne website met veel keuze. Overal snelle levering. Echter was er laatst een artikel niet op voorraad (stond wel zo in de webshop) waardoor de levering later was dan belooft. Daar wordt wel snel en duidelijk over gecommuniceerd.
Beste Martine, Hartelijk dank voor jouw review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze website en snelle levering! Soms gebeurt het dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is, ook al staat het online – we doen dan ons uiterste best om het zo snel mogelijk bij ons of bij jou te krijgen. Tof om te vernemen dat je de communicatie hierover duidelijk en snel vond. Anna | Customer Care
Mijn ervaring is prima wat betreft de aankoop en levering. Ik heb zelfs een positieve reactie ontvangen op de opmerking die ik heb gemaakt over de sale waarin mijn artikel een dag na de bestelling verscheen met een flinke korting. Annadiva bood mij de korting alsnog aan. Supergoed gebaar van Annadiva!
Beste Hermina, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn dat je ervaring zo positief was. Over je opmerking rondom de korting: we hebben je op 7 augustus direct een reactie gestuurd met een oplossing, misschien is die je ontgaan! Anna | Customer Care
Original review
Mijn ervaring is prima wat betreft de aankoop en levering. Ik heb echter geen reactie meer ontvangen op een opmerking die ik heb gemaakt over de sale waarin mijn artikel een dag later in verscheen met een flinke korting. Dat vind ik rond deze aankoop een minpunt van Annadiva.
Ik bestel al jaren bij Anna Diva. Het assortiment is zeer uitgebreid. De levering altijd snel. Retourneren; geen probleem en snel afgehandeld.
Beste Karin, Hartelijk dank voor jouw review. Zo leuk dat je keer op keer voor ons kiest. We blijven ons best doen om je datzelfde vertrouwen terug te geven. Anna | Customer Care
70k gekregen 70h besteld. Bij bellen naar de winkel: ja helaas mevrouw, er staat duidelijk uk maten en geen eu maten. Nou sorry niet gezien. Dat zinnetje werd me aan de telefoon nog even opgelezen. Vervolgens wordt er geen nieuwe bh opgestuurd uit service en moet ik ook nog 4.95 retourkosten betalen. Ik bestel nooit meer hier.
Beste Nadia, Hartelijk dank voor jouw review. Bij een aantal merken hanteren we de UK-maatvoering. Dit staat vermeld op onze website, maar we begrijpen dat dit soms over het hoofd wordt gezien – we zijn tenslotte allemaal maar mensen. Neem in zulke gevallen gerust contact op met onze klantenservice: we bieden bij dit soort situaties altijd een kosteloze ruiling aan. Dat doen we standaard om ervoor te zorgen dat je de juiste maat ontvangt, want dat is het belangrijkste en ons uiteindelijke doel. Anna | Customer Care
Vlot geleverd en heel netjes verpakt
Beste Gerda, Hartelijk dank voor jouw review. Mooi dat onze zorg voor verpakking en snelle levering zo wordt gewaardeerd. Tot snel! Anna | Customer Care
Beste Lusika, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn dat alles naar wens was! We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. Anna | Customer Care
Prima service ook als er eens wat mis gaat. En goed advies. Snelle retourbetaling
Beste Berni, Hartelijk dank voor jouw review. Ons team helpt je graag met vragen of advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt! Anna | Customer Care
zeker aan te raden
Beste Dilara, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig om te lezen dat alles naar wens is. We hopen je snel weer te mogen helpen! Lotte | Customer Care
Het merk is niet goedkoop maar een (stevige) bikinitop met broekje hier doe je tenminste even mee zonder dat het gaat lubberen.
Beste Jane, Hartelijk dank voor jouw review. Super dat je zo tevreden bent. Een bikini die mooi blijft zitten, is altijd een winnaar. Lotte | Customer Care
Mooie sensuele lingerie, geweldige stof! Zit heerlijk en past perfect! Prijs is wat hoog maar voor wat je krijgt helemaal goed. Ben bereid om dat ervoor te betalen gezien de kwaliteit, pasvorm en sexy!
Beste Mirjam, Hartelijk dank voor jouw review. Zo leuk om te lezen dat je aankoop zoveel voldoening geeft. Veel draagplezier! Lotte | Customer Care
Ik had twee bikini's besteld waarvan ik er één retour heb gedaan. De bikini's waren snel geleverd. Retour heb ik via de winkel in Amsterdam gedaan en had het geld snel weer terug op mijn rekening. Enigste nadeel vind ik dat je moet betalen voor retour als je via de post wilt opsturen.
Beste Patricia, Hartelijk dank voor jouw review. Tof dat je tevreden bent over onze service! Voor retour via de post rekenen we een bijdrage, zodat we zowel logistiek als duurzaam verantwoord kunnen werken. Lotte | Customer Care
Fijne hulp van Tamara gehad via de klantenservice. Fijne producten, snelle levering
Beste Suus, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te vernemen. We geven je compliment graag door! Esmee | Customer Care
Excellent product which I have purchased previously (old one has worn out). Good service provided, many thanks.
Dear B, Thank you for your review. We appreciate your trust in coming back for a product you love! Esmee | Customer Care
Volgens afspraak bezorgd. Keurig netjes verpakt met een persoonlijke noot. Mooi kwalitatief product.
Beste May, Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het belangrijk dat je niet alleen blij bent met het product, maar ook met de hele ervaring eromheen! Esmee | Customer Care
Badpak zat prima, snel bezorgd en zorgvuldig verpakt in mooi doosje
Beste Marja, Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het belangrijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Geniet ervan! Esmee | Customer Care
Erg tevreden
Beste Daphne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat onze producten je zo goed bevallen – daar worden wij blij van! Esmee | Customer Care
Ben in de winkel in Den Bosch geweest. Daar súper geholpen. Vervolgens online in de winkel besteld. Alles keurig volgens afspraak geleverd. Top ervaring
Beste Ine, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig dat je zowel in de winkel als online zo tevreden bent. Zo versterken we elkaar graag! Esmee | Customer Care
Online een bikini besteld die niet paste. Naar de winkel teruggebracht nu super blij met een andere die wel past. Top Service, goede persoonlijke aandacht.
Beste Ine, Hartelijk dank voor jouw review. Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Dat motiveert ons enorm! Anna | Customer Care
Vandaag besteld en morgen in goede staat in huis
Beste Maria, Hartelijk dank voor jouw review. We zorgen er graag voor dat je favoriete items razendsnel bij je zijn! Anna | Customer Care
Hele mooie sets, veel maten voorradig.
Beste M, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat onze ruime maatrange het makkelijker maakt om de perfecte set te vinden. Tot snel! Anna | Customer Care
Hetgeen ik heb besteld is zeker hetgeen ik heb ontvangen. Qua maat, model en kleuren. Snelle levering en goed verpakt.
Beste Olga, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn dat alles van maat tot kleur helemaal goed zat. Veel plezier met je aankoop! Anna | Customer Care
Overzichtelijke site, zeer snelle bezorging en goede service!
Beste Ineke, Hartelijk dank voor jouw review. Een tevreden klant en een mooie beoordeling – daar doen we het voor! Anna | Customer Care
Fijne duidelijke website, handige retourservice, heel tevreden.
Beste Sandra, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en website. Dankjewel! Anna | Customer Care