Pluspunten
Alles is super
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, betrouwbaar
Pluspunten
Vlotte levering, bestelling was mooi verpakt - er was zorg aan besteed, met de naam van degene die het verpakt had er bijgeschreven. Website werkt prettig, mooie producten.
Pluspunten
Goede informatie op de website en snelle en betrouwbare levering
VerbeterpuntenOp dit moment heb ik geen opmerkingen hiervoor
Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenDat retourneren op kosten is van de klant, vind ik voor zo n dure nette winkel/online shop onbegrijpelijk. Dat zou echt moeten veranderen.
Pluspunten
Snelheid, netheid
Pluspunten
Veel aanbod voor grote cupmaten. Prima service
VerbeterpuntenTe veel mailings Ik mis aanbod in sportzwempakken in grote cupmaten zoals Freya eerder had met de Active swim serie
Pluspunten
Prima aanbod ook in grotere maten; snelle levering; altijd een aardige persoonlijke boodschap bij het mooi ingepakte pakje!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Goede merken en een ruim assortiment in de webshop, geen ervaring met de winkel zelf. Snelle levering, netjes verpakt. Volgende keer weer!
Pluspunten
prima service en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooi product prima levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pakket netjes en met aandacht verpakt
VerbeterpuntenJammer dat het door Postnl wordt bezorgt maar je het voordeligste uit bent wanneer je het per dpd terugstuurt. Tevens vallen de retourkosten tegen.
Pluspunten
Ik heb nog nooit klachten gehad over Annadiva. Alles top geregeld en altijd netjes op tijd bezorgd. Dit keer paste het artikel niet, deze heb ik teruggestuurd. Ik verwacht dat dit ook geen problemen zal leveren.
VerbeterpuntenEen vestiging in het noorden zou fijn zijn, maar begrijpelijk dat dit niet altijd even makkelijk is. Voor nu houd ik het bij online bestellen. :)
Pluspunten
Super snelle levering en mooie producten
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alles is prima geregeld!