Pluspunten
Mooie merken
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
Correcte en vlotte bestelling
Pluspunten
Mooie kwaliteit, genoeg keuze voor de grotere cupmaat (collectie bikini mag wel vaker vernieuwd/uitgebreid worden) en snelle levering
VerbeterpuntenCollectie regelmatig vernieuwen/uitbreiden. Achteraf betalen zou ook erg prettig zijn.
Pluspunten
De communicatie wanneer er een product later komt dan verwacht is heel prettig. Er wordt een mogelijkheid gegeven om de reeds aanwezig artikelen te leveren, of te wachten tot de bestelling compleet aanwezig is. Heel fijn.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering en ook prima advies. Producten worden bovendien mooi verpakt.
Pluspunten
Ik bestel meestal online en door de kaart wat bij de bestellingen zit laat het een persoonlijk indruk op mij achter.
VerbeterpuntenDit blijft lastig bij alle online webshop maar meer aanbevelingen over de pasvorm van een bh. En een advies daarbij of bepaalde bh's beter passen bij bepaalde lichaamsvormen. Daarnaast zou het erg fijn zijn als er een fysieke winkel iets centraler in Nederland geopend zou worden bv Utrecht of Amsterdam.
Pluspunten
Netjes verpakte producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles online, maar altijd een vertrouwd gevoel in communicatie en aankopen doen.
Pluspunten
Top service. Binnen een dag geleverd. Tevens al een dikke plus dat ze grotere bovenlagen verkopen! Petje af!! Tot snel
Pluspunten
Ruim aanbod
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prachtige verpakkingen en goede bikini’s !!
Pluspunten
Voor een cupmaat die niet overal verkrijgbaar is, is deze winkel top!
Pluspunten
Snelle reactie op bestelling en verzending.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Super snelle levering en prachtig verpakt. Echt een cadeautje om te ontvangen!
Een bevestiging van de order sturen, waarin wordt vermeld dat de bestelling niet voorradig is. Vervolgens was het verzonden product niet het product dat er was besteld.
Beste Dineke, bedankt voor je review. Ik neem even persoonlijk contact met je op om te kijken wat er is gebeurd en hoe we dit kunnen oplossen. Vriendelijke groet, Nikki
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenLevertijd wordt nu nog niet gehaald
Pluspunten
Snel geleverd, netjes verpakt, goede producten.
Pluspunten
Duidelijke site, prima producten mooie kwaliteit het word netjes aangeleverd.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
De communicatie was goed tussen leverancier en klant.
VerbeterpuntenZorg ervoor dat de website up-to-date is.
Beste Florine, bedankt voor je review. Wij zullen de feedback meenemen. Vriendelijke groet, Juliske