Pluspunten
Hele duidelijke, uitgebreide website met goede info over de maten van de producten. Kreeg het pakketje de volgende dag al en het was ook nog eens superleuk ingepakt.
Wat beter met de mensen communiceren na telefonisch contact. En is wat voor de klanten doen ipv van aan de regeltjes houden wat sneller afsturen
Pluspunten
goede kwaliteit producten snelle bezorging
Pluspunten
Altijd snel en netjes bezorgd!
Pluspunten
Goede service en snelle correcte levering
Pluspunten
Snelle levering en correcte levering netjes verpakt
VerbeterpuntenBlijf zoals jullie zijn perfect
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijkheid over ruilen. Vriendelijk behandeld. Netjes verpakt.
VerbeterpuntenJe moet geen haast hebben met bestellen/ruilen. Ruilen duurde vanaf verzending bij UPS locatie tot weer terug ontvangen juiste artikel 10 dagen.
Pluspunten
Snelle site, makkelijk te vinden opdrachten, duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenWellicht aangeven bij het overzicht in welke maten de bh beschikbaar is.
Pluspunten
Snelle levering, informatievoorziening en de nazorg (vooral dat de bestelling als een soort cadeautje wordt verzonden vond ik ontzettend leuk).
24 uur services zou fijn zijn. ik wacht nog steeds op de rest van mijn bestelling, hier word nauwelijks over gecommuniceerd.
Pluspunten
snelle service, goede kennis, vriendelijk personeel
Pluspunten
Prima service. Mooie verpakking.
Pluspunten
Duidelijke website, met goede foto's. Prima telefonische klantenservice met vriendelijke en klantgerichte medewerkers. Snelle levering
VerbeterpuntenEen makkelijker / beter aanbod qua retour zenden. Bijv. via TNT of TPG, die hebben wat meer vestigingspunten. En kostenloos retourneren zou ook een verbetering zijn.
Pluspunten
Snel, netjes verpakt
Pluspunten
Goede prijzen, duidelijke website! Top!
Pluspunten
Snelle reactie op mail, mooi ingepakt
VerbeterpuntenRuilen is op eigen kosten, dat is jammer
Pluspunten
De snelle persoonlijke afhandeling. Heel correct.