Heb nog steeds mijn geld niet retour
Beste Florence, bedankt voor je review. Het aankoopbedrag is op 21 februari jl. teruggestort op je rekening. Ik neem nog even contact met je op. Vriendelijke groet, Nikki
Pluspunten
Netjes verpakt en makkelijk bestellen
VerbeterpuntenMisschien iets snellere levering
Pluspunten
Mooi kwaliteit spullen Word altijd netjes verpakt Email contqct wanneer retour is aangekomen
VerbeterpuntenGratis terug stuur service
- Kortingen hanteren die andere bedrijven ook hanteren; - Maten hanteren die het product zelf hanteert - vertalingen naar eigen maten gaat nooit goed. Voor de één is maat 40 een L, voor de ander maat 42.
Pluspunten
Snelle levering en erg fijne bh, ik ben zeer positief over Annadiva webshop!
Pluspunten
Heb mn bestelling snel en goed ontvangen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunt. Graag zo doorgaan.
Pluspunten
Snelle levering, goede acties.
Pluspunten
Zeer snelle reactie op mijn vragen! Heel geduldig en klantvriendelijk. De medewerkster dacht echt met mij mee.
VerbeterpuntenBij de 1e bestelling miste ik een bevestiging.
Pluspunten
Pakket ziet er goed uit Communicatie over versturen is goed
VerbeterpuntenIk heb zaterdag gebeld en ik zou teruggebeld of gemaild worden en dit is niet gebeurd, vandaar matige cijfers
Pluspunten
Keurig en snelle afhandeling!
Pluspunten
Binnen een dag mijn pakketje in huis.
Pluspunten
goede webshop, overzichtelijk en snel
Verbeterpuntenweinig informatie over verzendproces
Pluspunten
Goede service, snel, mooie verpakking en persoonlijk kaartje erbij. Complimenten!
VerbeterpuntenGeen:-))
Pluspunten
Goede en snelle service. En een duidelijke site.
VerbeterpuntenKan er geen bedenken
Pluspunten
Netjes en goed
VerbeterpuntenPasvorm sommige grote BH-maten en meer kleuren keuze voor lingerie