Pluspunten
Goed advies gekregen. De dame aan de telefoon had er duidelijk verstand van! Ook fijn dat ze een nieuwe bh voor mij hebben gereserveerd.
VerbeterpuntenLevering vind ik persoonlijk wat lang duren. Voor de rest geen op of aanmerkingen.
Pluspunten
Goede uitleg over voedingsbeha’s. Ruim retourbeleid daarin!!! Heel schappelijk! Ook voldoende keus in mijn grote maat. Beha prachtig verpakt. Voelde daardoor haast als een cadeautje!
VerbeterpuntenGeen mail gehad waarin staat dat het verzonden is / wanneer ik de zending thuis kon verwachten.
Pluspunten
Veel op voorraad snelle levering en retourzendingen worden volgens afspraak afgehandeld
VerbeterpuntenJammer dat je de verzendkosten van de Retourzending moet betalen
Pluspunten
Prima levering. Keurig en mooi verpakt, wat toch het uitpakken leuker maakt :)
Pluspunten
Goede service en goede kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Bestelling is keurig verlopen ook de bestelling zag er uit als een kadootje:).
Pluspunten
Gebeld met vraag super geholpen door de Dame aan de telefoon is zelf in het magazijn gaan kijken voor me . Bestelling geplaatst en dag erop al binnen . Top service dus
Pluspunten
Redelijk snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
mooie site, ruime keus
Verbeterpuntende retouren sneller afwerken, ik wacht nu namelijk al bijna twee weken op een bevestiging dat het retour goed is aangekomen en op mijn geld.ik heb al contact hierover gehad en volgens die informatie waren de artikelen binnen en hierover zou ik vorige week al een bericht krijgen maar tot nu toe nog niks.
Beste Gery, bedankt voor je review. Wij hebben de retourzending en terugbetaling op 3 februari verwerkt. Helaas hebben wij toen een storing gehad, waardoor je niet per mail op de hoogte bent gesteld van de retourontvangst. Excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Nikki
Pluspunten
Snelle levering en heel netjes en verzorgd verpakt
VerbeterpuntenGeen ben tevreden
Pluspunten
Snelle levering. Pakketje is als een kadootje. Word ik heel blij van.
VerbeterpuntenMischien ook eens kijken of de doosjes waarin het verzonden word ook in een platter model bestaan zodat ze door de pakketbezorger(niet de postbode op de fiets) het pakje door de brievenbus kan afleveren
Pluspunten
Pakket was zeer verzorgd.
VerbeterpuntenHeb een nieuwe besteld, via retour formulier. Ik ben enigszins in twijfel of deze bestelling zal aankomen, vanwege minimale contact.
Pluspunten
Prachtige merken. Snelle makkelijke site.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede collectie, grote maat range
VerbeterpuntenIets snellere bezorging
Pluspunten
Super snelle levering echt top
Pluspunten
Mooie materialen. Duurzaam. Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenGeen