Pluspunten
Veel keus aan kwaliteitsproducten!
Pluspunten
Pluspunten
Snel antwoord op mijn mail! Zeer netjes en goed verpakt mijn aankopen, leuk met een persoonlijk kaartje.
Pluspunten
Snelle leveringen en op voorraad hebben van grote cupmaten, zonder lange levertijd!
VerbeterpuntenGeen enkele, houd alle grote cupmaten op voorraad!
Pluspunten
Snelheid
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering, vakkundig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede uitleg en foto’s op hun site
Pluspunten
Zeer vertrouwd.Snelle levering!
Pluspunten
Betrouwbaar, vriendelijk geholpen door de klantenservice en snelle levering!
Pluspunten
Groot assortiment, gemakkelijk zoeken, snelle en nette bezorging.
VerbeterpuntenIk had een kortingscode onjuist toe gevoegd en direct gemaild of deze alsnog op de bestelling toe gepast kon worden. Maar daar werd negatief op gereageerd. Bij een topbedrijf zou daar niet moeilijk over worden gedaan.
Pluspunten
Mooie overzichterlijke site. Goede hulp bij maten Schitterende verpakkingen met persoonlijke touch. Daar word ik heel blij van.
Pluspunten
Ruim assortiment zeker voor grotere maten! Altijd lief persoonlijk berichtje :)
Verbeterpunten- Invoeren adres (en daarmee de levering): Gaat vaak mis! - Retourafhandeling... ze hebben daar een manager op de service afdeling die nog wel een lesje klantvriendelijkheid kan gebruiken.
Beste Annemiek, bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je problemen hebt ervaren met het plaatsen van je bestelling en dat dit er voor heeft gezorgd dat de levering niet vlekkeloos is verlopen. Tevens geef je aan dat je onvriendelijk bent geholpen door een van onze medewerkers. Mijn excuses voor het ongemak. Ik neem even persoonlijk contact met je op. Vriendelijke groet, Nikki
Pluspunten
Snelle levering van de bestelling!
Pluspunten
weet ik niet
Verbeterpuntenretour zending 7 dagen geleden verzonden nog geen terugkoppeling ontvangen, wel dit beoordelings- formulier. Misschien wat sneller reageren op retour en dan het beoordelingsformulier mee sturen. weet nog niet wat mij te wachten staat
Beste Ann-Marie, bedankt voor je review. Wat vervelend dat je geen mailtje hebt ontvangen met betrekking tot de verwerking van je retour. Ik zie dat wij jouw retour vorige week hebben ontvangen en terugbetaald. Ik neem nog even persoonlijk contact met je op. Vriendelijke groet, Nikki
Pluspunten
Supersnelle levering, namelijk dezelfde dag al!! Ik had in de ochtend besteld en een uur later kreeg ik bericht dat het pakketje bij post.nl was aangeboden. Mooi ingepakt en vriendelijk persoonlijke touch. Super!!!
Pluspunten
Aanbod en leuke aanbieding!
Pluspunten
Zeer duidelijke communicatie over de maatvoering bij de Prima Donna lijn, daardoor paste deze
Pluspunten
snelle en correcte levering.
Verbeterpuntennvt
Snellere bezorging. Sneller antwoord op mail. Beter lezen van mail.
Pluspunten
Duidelijke informatie op de site, bij telefonisch contact altijd goed op weg geholpen, al regelmatig bestellingen gedaan bij annadiva, verloopt altijd zoals afgesproken.
VerbeterpuntenHet beantwoorden van mailtjes mag wat mij betreft iets sneller.