Pluspunten
Fijne snelle levering
Pluspunten
Prima service. Artikel mooi, met zorg en persoonlijke touch ingepakt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer zorgvuldig, veel keus, snelle levering, gezellig verpakt, kortom mijn snoepjeswinkel om heel blij van te worden!
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Duidelijke website, redelijke prijzen en duidelijke communicatie hoe en wanneer er geleverd wordt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie kwalitatieve spullen, top service via klantenservice, en super snelle levering. Kortom top website.
Pluspunten
Ontzettend snelle levering en manier waarop was ook leuk: Chique ingepakt en quote van Chanel erg leuk.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
Snelle afhandeling bestelling Was voor mij eerste keer dat ik bestelde
VerbeterpuntenNee niet nodig
Pluspunten
Zeer snelle levering en nette verpakkingen.
Pluspunten
Mooi producten, snelle levering in mooi doosje met extra’s
Pluspunten
Snelle levering en prima service als er iets is met een artikel
Pluspunten
Zeer groot assortiment kwaliteitsproducten,duidelijk overzicht en snelle correcte afronding bestelling, fantastisch mooie verpakking waardoor je dus echt een cadeaux ontvangt. Kortom van a tot z over alles nagedacht : een fantastisch bedrijf
Pluspunten
Prachtige lingerie
Pluspunten
Snelle levering Keurig verzorgt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Product was met zorg ingepakt. Dat kon je goed zien. Persoonlijk ook afgetekend door een medewerker.
VerbeterpuntenGa zo door zou ik zeggen.
Pluspunten
Heel erg mooie producten in diverse maten en bestellingen worden zeer netjes en ontzettend leuk ingepakt in een prachtig doosje met een persoonlijke touch d.m.v. een kaartje. Ik kan Annadiva aan iedereen aanbevelen!
Wanner het intern besteld moet worden dit beter communiseren met de klant.
Pluspunten
Prachtig ingepakt en verzorgd, een waar kado
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt.
VerbeterpuntenGeen