Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke klantenservice
VerbeterpuntenIk had een product besteld, maar in plaats van dat de bestelling veranderd kon worden, moest hij eerst geannuleerd worden en daarna moest ik een nieuwe bestelling plaatsen. Beetje omslachtig, zou fijner zijn als dit wel direct in 1 keer kon, dan hoeft het geld ook niet teruggestort te worden (aantal werkdagen later) en gaat het sneller.
Pluspunten
Nette verzorging van de zending
VerbeterpuntenBetere instructie voor bestelling cupmaat van Fantasie. Wees duidelijk dat de omvangsmaat de europese moet zijn en de cupmaat de engelse maat. Uit de gebruikte tekst bleek dit onvoldoende duidelijk voor mij. Bestelling moeten ruilen, daadoor.
Pluspunten
Prima keus en snel en met zorg ingepakt bezorgt.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Betrouwbaar in afspraken.
VerbeterpuntenSnellere levering zou fijn zijn
Pluspunten
bestelling is netjes afgehandeld. geld direkt teruggestort toen bleek dat niet geleverd kon worden.
Pluspunten
Groot assortiment leuke BH's, juist ook voor grote cupmaten. ik kreeg de verkeerde maat thuisgestuurd, kreeg hierop wel de routerkosten meteen terug, ondanks dat ik ook enkele artikelen retourneerde.
Verbeterpuntenop de site stond 2-5 werkdagen levertijd, helaas kreeg ik het artikel na 6 werkdagen
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden ivm verzending, en de verpakking (buiten en binnen de doos) was prachtig!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede website snelle levering Mooi verpakt...prachtige bikini
Pluspunten
snelle levering en niet duur.
Pluspunten
Heel veel keuze. Snelle levering.
Pluspunten
Werd vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.
Pluspunten
Snel geleverd en duidelijke website! Ik ben erg tevreden, ga hier vaker bestellen.
Pluspunten
De bestelling was mooi ingepakt en dat gaf nog een extra leuk gevoel.
Pluspunten
Precies binnen de tijd bezorgd wat er bij stond 2-5 dagen. Netjes ingepakt.
Snellere levering en geen retour verzendkosten
Pluspunten
Snelle bezorging,
Pluspunten
Terug sturen en nieuwe order plaatsen
Pluspunten
Fijne keuze op een duidelijke site. Keurig verzorgd.
Pluspunten
Fijn dat er nu een winkel in Den Bosch is. Binnenkort gaan mijn dochter en ik daar naartoe.