Pluspunten
Makkelijk bestellen, snel geleverd.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenDuidelijker melden dat retourprocedure ingewikkelder is dan 'gewoon terugsture'
Pluspunten
Leveren snel het bestelde product.
Pluspunten
Prima bedrijf, ik kan geen enkele verbeterpunten bedenken. Ga zo door!
Pluspunten
kwaliteitsproducten en altijd snelle levering
Pluspunten
Erg prettig dat je online kunt bestellen en als je het prettig vindt, toch even naar de winkel kunt gaan voor advies. Complimenten voor de deskundige dames in de winkel.
Pluspunten
Verpakking is luxe, met een persoonlijk kaartje. Produkt(en) geleverd volgens afspraak
VerbeterpuntenLevertijd volgens afspraak, maar wel meer dan een week.
Pluspunten
Bestelling werd snel geleverd en wat mij opviel was dat het heel mooi en met aandacht was ingepakt en verstuurd. Super!
Pluspunten
Snelle levering, mooie spullen en soms leuke aanbiedingen! Ideaal voor dames met een grotere cupmaat.
Pluspunten
Snel geleverd en goeie lage prijzen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, keurig verzorgd verpakt
Pluspunten
Vriendelijk, kundig, ontspannen en eerlijk
de levering duurde wat lang
Pluspunten
Verbeterpuntenik heb spullen terug gestuurd.en het zou wel even fijn zijn als je een mailtje kreeg dat het ontvangen is en de retour betaling onderweg is.
Beste, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je nog geen bevestiging hebt ontvangen. De bevestiging ontvang je binnen 24 uur nadat wij je retourzending hebben verwerkt. Ik neem even per mail contact met je op om na te kijken of wij je retourzending al hebben ontvangen. Vriendelijke groet, Nikki
Pluspunten
Ik had een bestelling gedaan maar deze kon om onduidelijke redenen niet geleverd worden. Om mij tegemoet te komen heb ik een kortingsbon gekregen voor de volgende bestelling.