Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenAls een product later geleverd wordt de klant hier van op de hoogte stellen. Heb nu zelf moeten vragen waar mijn bestelling bleef. Daar snel een antwoord en excuses dat ze afhankelijk zijn van de leverancier. Maar na een week wanneer de levertijd 2 - 5 werkdagen zou zijn zou het niet overbodig zijn dit even te laten weten.
Pluspunten
Leuk persoonlijke briefje bij de bestelling
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
Veel en snelle communicatie, leuk persoonlijk verpakt met eventuele uitleg over de maat.
Aanbiedingen/opruiming zijn niet erg geweldig.
Pluspunten
Snelle levering, verpakking prachtig doosje, product heel tevreden en zeer blij mee!
VerbeterpuntenMisschien iets van de website. Misschien een idee om combinatie te maken van bh met een andere slipje als idee... Zeker als het gaat om sales.
Pluspunten
Prachtige lingerie voor grote cupmaten Veel keuze Mooi verpakt met een leuk kaartje erbij
VerbeterpuntenCommunicatie is heel slecht dwz er staat een leverdatum op de site en tot zeker 2 keer toe hebben ze dan het produkt gewoon niet binnen in die afgesproken tijd, laat staat opgestuurd. En dan is dat nog niet zo erg, maar ze laten dit niet via een mailtje weten aan de klant. Bij mails van de klant duurt het ook best een paar dagen voordat er reaktie komt. Dit moet echt verbetert worden. Eerlijk zijn over leverdata op de site bij de maten. Een keer was de bh al niet meer verkrijgbaar in de maar die op de site stond, dit hoorde ik na lange tijd pas. En 2 keer stond er 2-5 dagen levertijd en moest ik een paar weken wachten.
Pluspunten
Zeer goede collectie. Veel maten op voorraad. Snelle bezorging. Top!
Pluspunten
Alles netjes en zorgvuldig ingepakt ! Snelle levering dank daarvoor.
Pluspunten
Pluspunten
Prima levering en netjes ingepakt.
VerbeterpuntenGeen idee !
Pluspunten
Super service en ze hebben elke maat voor elke vrouw!!
VerbeterpuntenGa zo door! Top
Pluspunten
Grote collectie
VerbeterpuntenVeel email
Pluspunten
Fijne service
Verbeterpunten10
Pluspunten
Zeer mooie lingerie, van een hele goede kwaliteit. Ruimen keuze, en leuke verzend verpakking.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
duidelijke site, met lingerie ook voor de grotere maten.
VerbeterpuntenHad liever willen retourneren bij PTT post zonder kosten. Dan zou ik eerder bestellen, of meerdere maten van een artikel bestellen.
Pluspunten
Veel keus, nette verzending, goede service.
VerbeterpuntenNiet te veel nieuwsbrieven aub. 1x per 2 weken is genoeg.