Bij de betaling van mijn bestelling ging iets mis (fout op de site), maar ik kreeg wel een bevestigingmail, dus nam aan dat er wel geleverd zou worden met een factuur erbij. Omdat de levering niet kwam heb ik na een aantal dagen maar eens gebeld. De order bleek door Annadiva geannuleerd te zijn, maar ik had daar geen bericht van gekregen. Ze konden de order ook niet meer activeren, dus moest de hele bestelling weer opnieuw gedaan worden. Niet echt klantvriendelijk omdat het niet mijn schuld was dat er iets was misgegaan. Ook geen excuses, helaas Toen ik weer opnieuw de bestelling geplaatst had gaf ik aan dat ik de zending op zaterdag wilde ontvangen. Vrijdag was ik de hele dag weg en bij thuiskomst lag er een briefje van TNT dat ze een pakje voor mij bij de buren hadden afgegeven. Dit is een bedrijf dat tot dinsdag gesloten was, maar heeft wel dat pakketje aangenomen. Moest ik dus nog langer wachten. Wat heeft het aangeven van een leverdag voor zin wanneer er toch geen rekening mee wordt gehouden?
Beste Louise, bedankt voor je review. Wat vervelend dat het niet goed is gegaan met het plaatsen en bezorgen van je bestelling. Op het moment dat er geen betaling wordt gedaan, wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Helaas heb je door een systeemfout wel een bevestiging gekregen. Excuses hiervoor. Ik neem nog persoonlijk contact met je op. Vriendelijke groet, Nikki
Levertijd werd 2x zo lang en wee gemeld dat het door drukte was. Pas dan de levertijd aan op de site of neem personeel aan. Ondertussen blijven jullie veel reclame maken en acties waardoor het alleen maar minder service kan worden geleverd. Kwaliteit van bikini van ruim 8o euro was ook niet best. Daarvoor kun je beter naar de Hunkemoller gaan.
Beste Riana, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je je bestelling niet op tijd hebt mogen ontvangen. We proberen klanten altijd zo snel mogelijk op de hoogte te brengen als er een vertraging optreedt in de levering. Soms is dit helaas niet mogelijk, omdat de communicatie vanuit de leverancier hierover niet helder is. We blijven proberen om onze klanten zo goed mogelijk te informeren. Ik neem nog persoonlijk contact met je op om te kijken hoe we het voor je op kunnen lossen. Vriendelijke groet, Nikki
Pluspunten
Maat klopt precies aanbod ook in grote cupmaten en snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Goede service snelle levering. Mooie prijs zeker in de sales lekker koopje kunnen scoren.
Pluspunten
mooie verpakking, echt een cadeautje om uit te pakken Bikini top ziet er mooi uit
Verbeterpunten- bezorging was op woensdag gepland omdat ik er eerder niet was, maar is toch eerder geleverd ondanks dat ik de leverdatum heb gekozen. - Toen ik de bandjes van de bikini wilde verstellen, kreeg ik het gevoel dat deze niet zo heel sterk waren wat essentieel is voor een grote cupmaat.
Pluspunten
Bestelling was supernetjes verpakt! Ik hou ervan!
VerbeterpuntenIn principe niets, maar de levertijd was langer dan dat ik gewend ben. (vijf dagen)
Pluspunten
Mooie producten, professionele klantenservice.
VerbeterpuntenBeter communiceren wanneer aangegeven levertijd niet haalbaar is.
Pluspunten
Mooi ingepakt ,met een persoonlijk briefje van de inpakker . Het is echt een kanootje als je het ontvangt helemaal blij mee
VerbeterpuntenVoorlopig niet ,gewoon zo verder gaan
Pluspunten
Pluspunten
Veel keuze, goed maatadvies.
VerbeterpuntenBij retourzendingen moet je zelf de verzendkosten betalen, dat vind ik niet zo klantvriendelijk.
Pluspunten
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering welke altijd correct is. Leuk verpakt, een feestje om open te maken
Pluspunten
Netjes verpakt, goede maataanduiding
Pluspunten
Goed bereikbaar. Meedenken in oplossingen als je een vraag hebt. Alles super netjes en mooi verpakt.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam!
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Snelle service, netjes verpakt, mooie website.
VerbeterpuntenNvt