Pluspunten
Gezellig en duidelijk telefonisch contact gehad. Mijn bestelling / Pakketje was mooi en goed verpakt, echt n cadeautje om uit te pakken! Heel erg blij met mijn aankoop!
Pluspunten
VerbeterpuntenKlantgerichter: geen retour kosten bereken. Nu €2,95. Service zou kosteloos moeten zijn. Zou voor mij een reden zijn om elders te bestellen waar ze deze service wel bieden.
Pluspunten
Zeer snelle levering van het bestelde product in een hele originele verpakking !!!
VerbeterpuntenBelastingdienst
Pluspunten
Prima site, makkelijk bestellen, zeer snel geleverd en verwerkt. Zeer tevreden over t geleverde kledingstuk dat overigens ook nog erg mooi verpakt was!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Zeer vriendelijk geholpen toen ik had gebeld m.b.t. mijn bestelling.
Pluspunten
Was er zo
Verbeterpunten2de bestelling na 8 dagen niets van gehoort eerste bestelling vas er zo
Pluspunten
Bwtrouwbaar met een persoonlijke touch. Altijd leuk verpakt.
Pluspunten
Vlotte levering. Keurig ingepakt
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt! Met een persoonlijk kaartje erbij. Keurig!
VerbeterpuntenEigenlijk niet.. Alle gedane toezeggingen zijn nagekomen.
Pluspunten
De klacht die ik had is naar tevredenheid afgehandeld
Verbeterpuntenik wist welke maat ik van merk Freya nodig had, maar kreeg toch een andere opgestuurd (maat op label was handmatig aangepast). Beetje jammer, retour gestuurd
Beste Willemijn, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat vervelend om te horen dat je niet de juiste maat hebt mogen ontvangen van de Sport BH die je besteld hebt, onze excuses hiervoor. We nemen persoonlijk contact met je op om te kijken hoe we het voor je op kunnen lossen.Met vriendelijke groet, Nikki
Pluspunten
ben dik tevreden, vlotte verzending, goede kwaliteit en bij retourneren vlotte en correcte afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Telefonisch ook goed te bereiken. Alles zeer netjes verpakt
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
Stijlvol
VerbeterpuntenVerpakking te groot
Pluspunten
Klantvriendelijk. Snelle levering
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Leuk assortiment
VerbeterpuntenRetourzendingen, ingewikkeld vanwege alleen DHL en kosten
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle levertijd. Mooie verpakking
Pluspunten
Levering is zoals ze adverteren, erg snel! Producten zijn goed verpakt en kan makkelijk worden geretourneerd indien nodig. Product komt overeen met de foto's en maat was goed door middel van de maattabel. Normaal zou ik het niet aandurven om lingerie online te bestellen, maar ik heb toch de gok gewaagd en dat werd een zeer positive ervaring!
Pluspunten
Vooral de keuze in grotere maten en de uiterst zorgvuldige verpakking. Daar wordt een vrouw blij van!
Pluspunten
Volgende dag al in huis mijn bestelling, top!
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
Mooie producten van kwaliteit. Duidelijke omschrijvingen erbij. Makkelijk filteren. Keurig verpakt en snel geleverd.
VerbeterpuntenDe maten van de cyellpyama's lijken veranderd. Dat hadden jullie helder kunnen aangeven, bijvoorbeeld in de trant "wat 44 was is nu 42".
Pluspunten
vlotte afhandeling