Pluspunten
- Netjes verpakt en afgeleverd - Kwaliteit van producten is goed
Pluspunten
Snelle levering en grote collectie ook in de grotere maten
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.Ik geef dit bedrijf een 10
Pluspunten
Goede uitleg over producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Levering is netjes op tijd en zit heel mooi ingepakt :)
Pluspunten
Erg snel bezorgd, goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering. Het pakket dat je ontvangt is met zorg verpakt en een cadeautje om te ontvangen. Producten zijn van zeer goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten
Pluspunten
Het is werkelijk waar een cadeautje om een pakketje van Annadiva te ontvangen. Zo mooi ingepakt. En prachtige kwaliteit bikini's. Geweldig.
Pluspunten
Betrouwbaar. goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle betrouwbare levering
VerbeterpuntenAbsoluut geen verbeterpunten mogelijk
Pluspunten
Ben super blij met mijn aankoop, nog nooit een bikini gehad die gelijk goed paste!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima website, prima service. Geen op-of aanmerkingen
VerbeterpuntenNee, eigenlijk niet!
Pluspunten
Product is afgeleverd. Mooi doosje.
VerbeterpuntenToen ik het kocht op de website stond er bij 2-5 dagen levertijd. Dat bleek na een paar dagen ineens 8-10 dagen te zijn waardoor ik het product niet meer mee kon nemen op vakantie. Was beter geweest die info meteen te verstrekken voor dat ik betaald had.
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering
VerbeterpuntenVerbeterde retour zending
Pluspunten
Fijne site met prima informatie.
VerbeterpuntenNog snellere levering zou fijn zijn. Wordt echter goed aangegeven als het wat langer duurt.
Pluspunten
goed advies en goede snelle service
Pluspunten
Alles ging perfect
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
vlotte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenVoor de sportbh graag een extra zoekfunctie voor het levelniveau op de website.
Pluspunten
Bestelde item was niet meer leverbaar. Werd opgelost door een waardecheque aan te bieden. Deze ingewisseld bij nieuwe bestelling. Heel tevreden met het nieuwe item dat per kerende post werd bezorgd. Netjes opgelost!
VerbeterpuntenHet duurde een week voordat ik hoorde dat het artikel niet te leveren was. Wat mij betreft zou dit korter kunnen.
Pluspunten
Mooie en goede kwaliteit artikelen