Pluspunten
Snel en goed verzonden
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt
Pluspunten
Pluspunten
fijne collectie met goed antwoorden op vragen over pasvormen mooi verpakt
Pluspunten
De Klantenservice is super. Ik ben uitstekend geholpen door de dames. Met het beantwoorden van mijn vragen. En ik heb nu een prachtige bikini. Binnen 1 dag in huis.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
Ik heb nu een paar keer besteld, het pakketje komt snel en is zeer zorgvuldig en mooi ingepakt. De, soms extra, informatie mbt de maten is prettig en is kloppend. Heb nu twee keer meteen de juiste maat Bikini gekocht!
Pluspunten
Je krijgt altijd erg snel het pakketje opgestuurd met een persoonlijk kaartje. Ik bestel al zo'n 4 jaar bij jullie en heb altijd een bikini van jullie gehouden! Ik ben nog nooit in jullie winkel geweest, waardoor ik moeilijk kan oordelen over kennis en vakmanschap.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Grote variatie aan maten
VerbeterpuntenBezorgtijd en de retourprocedure. Nu onhandig en duur. Er zouden nog wat meer bijzondere merken aan het assortiment kunnen worden toegevoegd. Meer bralettes voor grote maten
Pluspunten
Goeie producten en goeie service
Pluspunten
Product goed verpakt
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
Keurig verpakt
snelheid versturen is niet best
Pluspunten
Een BH was niet op voorraad. Duurde langer dan gebruikelijk voordat de andere die wel op voorraad was werd verstuurd. Ter compensatie €10 tegoed gekregen. Had graag eerder willen horen dat bestelling langer duurde. Kreeg pas bericht nadat ik zelf een week na bestelling mail stuurde.
VerbeterpuntenSneller reageren als bestelling langer duurt om te verzenden.
Pluspunten
Service, nadag je een supervisor spreekt is prima
VerbeterpuntenRetourverwerking Communicatie onderling Vastlegging
Pluspunten
Ze zijn heel goed met Service
VerbeterpuntenIk weet het niet, wont ik ben veel tevreden met hun
Pluspunten
Ruim aanbod, mooie producten, goede service, mooie verpakking, gemakkelijk retourneren, snelle reactie op vragen (contactformulier via de website)
VerbeterpuntenJammer dat het retourneren relatief duur is
Pluspunten
Klasse ! geweldige produkten.. fijne communicatie.. redelijk prijzen ! echt super tevreden !