Pluspunten
-zeer snelle levering
VerbeterpuntenNiet van toepassing
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Snelle en keurige levering. Netjes verpakt en volgens afspraak.
Pluspunten
Snelle service en fantastiche producten
Pluspunten
De uitgebreide en goede informatie op internet, de snelle bezorging en keurige verpakking. Het product dat ik heb besteld is prachtig, zit perfect en voldoet helemaal aan mijn verwachting.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Betrouwbaar.
VerbeterpuntenNa iets te hebben teruggestuurd, liep mijn postbus vandaag op 11 juli rond 10 uur volledig vol met wel 23 bevestigingen!
Pluspunten
Makkelijk te ruilen zodat je echt iets koopt wat je past.
VerbeterpuntenDe eerste bestelling was niet naar wens vanwege de maat. De tweede keer meerdere artikelen besteld waarvan ik 1 artikel retourneerde en ondertussen in een andere maat opnieuw bestelde. Uiteindelijk zeer goed geslaagd! Wat me opviel: eerste keer iets retourneren was nog met een code; de tweede keer hoefde dat niet, dat is makkelijker en toegankelijker.
Pluspunten
Leuke verpakking, echt een kadootje krijg je thuis gestuurd!!!!
Pluspunten
Goede service, snelle levering. Leuk persoonlijk kaartje. Goede kwaliteit van producten.
VerbeterpuntenVerzendkosten....en ook de weinige retourpunten, jammer dat dat ook geld kost.
Pluspunten
Snelle correcte service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hoge kwaliteit Snelle levering
VerbeterpuntenCommunicatie met klantenservice is traag
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt.
Pluspunten
Snelle levering. Perfecte kwaliteit.
Pluspunten
Goed assortiment voor grote cupmaten.
VerbeterpuntenTe verbeteren: levertijd
Pluspunten
netjes verpakt
Verbeterpuntenlevering kan naar mijn mening sneller
Pluspunten
Alles wat je mag hopen en verwachten!
Pluspunten
Heeft een sterke collectie van lingerie Is makkelijk met de aan huis levering!
Bij het retourneren moet je € 6,95 betalen voor het verzenden
Pluspunten
veel keus in maten, snelle service ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle levering, mooi ingepakt, duidelijk, ruime collectie grote maten
VerbeterpuntenRetourzending gratis