Pluspunten
Snelle service, mooi en stevig verpakt en heldere afspraken rondom retour e.d.
Verbeterpuntenga zo door !
Pluspunten
Zeer fijn mail contact. Ook zit zit bedrijf een behoorlijk eind uit de buurt heb ik het contact als persoonlijk ervaren. Zeer klantvriendelijk
VerbeterpuntenRetourneren zou handig zijn via een antwoordnummer. UPS punt zit bij ons niet in de buurt.
Pluspunten
Overzichtelijke website. Snelle levering en zeer vriendelijk bij telefonisch contact.
Pluspunten
Supersnelle levering en orderbevestiging. Kwaliteit bikini (Freya) en rokje top!
Pluspunten
prima in orde
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie dmv mails. Annadiva zorgt ervoor dat je goed op de hoogte blijft van je bestelling. Erg prettig!
Verbeterpunten-
Pluspunten
verpakking is een feestje :)
Pluspunten
Heeft geleverd volgens afspraak. Prima
Pluspunten
Uitgebreid aanbod, ook voor grote maten
VerbeterpuntenBij de retourzending via UPS access point moest ik €6,01 betalen, terwijl de website en het retourformulier slechts €2,95 vermeld
Pluspunten
Brede keuze mooie lingerie voor grotere cupmaten
Pluspunten
Goede producten.
VerbeterpuntenSales mag echt sales zijn. Niet super afprijzingen. Betere communicatie.
Pluspunten
Goed en snel in huis.
Pluspunten
Zeer goed erg prettig
VerbeterpuntenGraag wat beter de maat in de BH
Pluspunten
Altijd goede lingerie en vriendelijke medewerkers die helpen als je erom vraagt. Door de zomerdrukte kreeg ik mijn bestelling wat laat en wat laat antwoord. Maar geen probleem. Bij Annadiva weet ik zeker dat ik m'n spullen in goede staat ontvang :)
VerbeterpuntenMijn bestelling werd later bezorgd dan aangegeven. Het was fijn geweest het wat preciezer te weten. Maa dit is de eerste keer dat er iets een klein beetje tegenvalt.
Pluspunten
Allereerst een positieve ervaring in de winkel in Nijmegen gehad, ik werd hier zeer goed geholpen! Helaas hadden ze de bikini die ik graag wilde niet meer in mijn maat, dus heb ik vervolgens online besteld. De bestelling had ik de volgende dag al in huis en de bikini was perfect!
VerbeterpuntenDe nieuwsbrief-korting was helaas niet verwerkt in de rekening.
Pluspunten
Reageren altijd vlot op mail. Goede, op maat adviezen. Prima service!
VerbeterpuntenIk wilde mijn bikinibroekje ruilen voor een ander model en dat kon niet omdat ik voor AfterPay had gekozen en dus moest ik het opnieuw via de site bestellen. Kon ik niet op de site terugvinden en voor mij ook een onduidelijke reden.
Pluspunten
Snelle goede afhandeling van de bestelling! Mooie kwaliteit producten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Van de verpakking alleen al wordt je blij <3
Pluspunten
Snelle service/levering.