Pluspunten
Snelle levering en een gevarieerd aanbod.
Pluspunten
duidelijke site, snelle afhandeling
Verbeterpuntenhet kan aan het seizoen liggen i.v.m. sale maar voor mij was de keuze in maten beperkt.
Pluspunten
Mooie collectie, heldere webshop en goede filtermogelijkheden.
VerbeterpuntenHelaas zijn er aan retourneren kosten verbonden, dat is jammer, maar ik begrijp het wel.
Pluspunten
Snel leverbaar.
Verbeterpunten----///
Pluspunten
super bedrijf, doen wat ze zeggen.
Pluspunten
Zeer netjes en vriendelijk. Goede kennis van zaken!
Pluspunten
Ziet er perfect verzorgt uit, het is een cadeautje.
Pluspunten
Goede maat en snelle levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Overzichtelijke site en uitgebreid assortiment . Hele snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mooie site er wordt goed aangegeven over levering, goede/mooie matrialen
Pluspunten
Het werd heel netjes en met zorg verzorgd!
Pluspunten
Heb zoals aangegeven staat, binnen 5 werkdagen, een antw gekregen op mijn mail.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle en goede levering
Pluspunten
Snelle levering en goede informatie over artikel en maat
VerbeterpuntenPrijs erg hoog
Pluspunten
Snelle levering, goed geadviseerd door klantenservice en prachtig verzorgde producten/pakketje
Pluspunten
Goede kennis van de producten. Mooie kwaliteit producten.
VerbeterpuntenCommunicatie. Alles zou op voorraad zijn. Dit bleek niet het geval en heb helaas geen terugkoppeling gehad over levertijd. Zelf gebeld. Netjes geholpen aan telefoon, maar niet nagekomen van afspraken. (Eerder toesturen van deellevering) Ook een week later dan de beloofde datum is de totale zending afgestuurd. Net iets teveel reclame naar m'n mail. Had liever terugkoppelingen over status bestelling. Ook van automatische replay hou ik niet van. (Binnen 5 dagen nemen we contact met u op). Snap de besteldrukte van het seizoen, maar waarborg deze ook. Succes verder.
Pluspunten
Leuk dat er grote maten zijn. Goede levering.
VerbeterpuntenEen telefoonnummer. Ander systeem voor retourneren
Pluspunten
VerbeterpuntenKosten retourneren, jammer.. Duurt lang voor retour terug gestort is Veel zelde mails verzonden
Pluspunten
Snelle service en goede klantenservice, artikelen zijn mooi ingepakt en van goede kwaliteit, zal er zeker weer kopen!
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
1ste bestelling, snelle service
Verbeterpuntenkan op dit moment niet beoordelen
VerbeterpuntenRetourzenden makkelijker maken
Pluspunten
Ruime keus in grote maten, prettige en eerlijke verkoopsters
VerbeterpuntenVond het nogal rommelig in de winkel, misschien dat dit toevallig die dag zo was, maar dat valt mij op en komt niet overeen met de verkoopwaar en bijbehorende prijzen.