Pluspunten
Mooie verpakking. Mail na vertraging pakket, prettig
VerbeterpuntenAls gezegd wordt dat ik terug gebeld wordt door afdeling en niet teruggebeld wordt vind ik niet betrouwbaar
Pluspunten
Prijs is voordeliger dan in de winkel
VerbeterpuntenDuurde vrij lang voordat de bestelling binnenkwam
Pluspunten
Keurig geleverd
VerbeterpuntenJammer dat je de retourkosten zelf moet betalen
Pluspunten
Snelle levering, prima kwalitatieve producten
Pluspunten
Goede service. Badkleding keurig verpakt.
Pluspunten
Pluspunten
goede kwaliteit, vlot in service en bezorging en erg zorgvuldig!!!
Pluspunten
Snelle service! Bestelling keurig verpakt; mooi pakket!
Pluspunten
Mooie merken en veel keuze. mooie verpakking!
Verbeterpuntensoms lange levertijd op 1 artikel, de rest van je bestelling komt dan ook laat. Er zat een kortingsbon bij die pas in oktober geldig is, dat vind ik lang duren. Het is nu juni, in oktober ben ik die bon al lang vergeten.
Pluspunten
snelle levering,perfecte kwaliteit
Pluspunten
Alles oké!
Pluspunten
Veel keus in grote cupmaten. En het pakketje wordt heel netjes ingepakt en thuisbezorgd!
Pluspunten
- Uitgebreide collectie lingerie èn badmode - Goede kwaliteit producten – Vriendelijke en behulpzame medewerkers bij telefonisch contact
Verbeterpunten- Levertijd kan sneller - Meer zoek/sorteeropties op de website
Pluspunten
Alle medewerkers zijn vriendelijk. ondanks dat het fout liep met bestellen werd alles snel opgelost.
VerbeterpuntenDe communicatie binnen het bedrijf ging even niet goed. ik had meerderen medewerkers gesproken en de ene wist niet wat de andere had gedaan. misschien aan tekening in het dossier van de klant.
Pluspunten
Mijn bikini kwam heel snel binnen, was mooi verpakt, en zat geweldig, Ik had meerdere maten besteld zodat ik rustig thuis kon passen!
VerbeterpuntenJammer dat je kosten moet betalen voor de retourzending, zeker omdat ik voor 100 euro aan producten wel gehouden heb.
Pluspunten
Supersnelle levering!
VerbeterpuntenNvt
levertijd is veel te lang. Op de site zeg u voor 16.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. na bestelling krijg je de mededeling dat de levering tussen de twee tot 5 dagen duurt. Als je na 5 werkdagen reclameert krijg je een automatisch aangemaakt antwoord dat je nog enkele dagen moet wachten omdat we het zo druk hebben. Alles bij elkaar zeer klantonvriendelijk en niet van deze tijd.
Pluspunten
Goede kwaliteit producten, snelle levertijd, mooi verpakt
Pluspunten
Goede klantenservice en snelle levering.
Pluspunten
Mooie verpakking met kaartje. Veel keuze uit verschillende bikinitops en broekjes van dezelfde lijn. Ik vind het een nadeel dat de prijzen vaak erg hoog zijn (maar dat zijn nu eenmaal de merken), maar het grote voordeel vind ik dan dat ik door middel van de uitverkoop een hele mooie bikini heb kunnen scoren. Echt top!
VerbeterpuntenBetalen voor retourneren is iets wat veel grote bedrijven niet (meer) hanteren
Pluspunten
Ook bij retour sturen goede afhandeling
Pluspunten
Problemen tijdens bestellingen worden zeer vlot opgepakt. Klantvrienselijkheid staat bovenaan.
VerbeterpuntenIets meer communicatie zou niet verkeerd zijn. Ik moest via PostNL horen dat mijn bestelling gelukt is en onderweg was. Dat vond ik wel erg jammer.