Pluspunten
Snel geleverd en ook makkelijk terug te brengen of te ruilen in de echte winkel
Pluspunten
Snelle communicatie, schitterende lingerie (eindelijk de juiste maat!) en ontzettend handig dat je kan afhalen. Geen gezeur met wachten op de postbode.
Pluspunten
Het bestelde artikel is met zorg in gepakt. En mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenZou niet iets weten.
De snelheid wat betreft bezorging is echt achterhaald en heel flauw dat het retour sturen en nieuwe maat opsturen je toch nog geld kost en weer zo lang duurt!! Slechte service
Pluspunten
Goed geïnformeerd en de bh zit super!
Pluspunten
Snelle levering en fijn dat je achteraf kan betalen
Pluspunten
Makkelijk bestellen, geleverd op afgesproken tijd, netjes en mooi verpakt.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snel geleverd, netjes ingepakt
Pluspunten
Snelle en correcte levering en tevens leuk verpakt.
Pluspunten
Via de mail word je op de hoogte gehouden van de versturing van je pakket. Alles is keurig verpakt met een leuke persoonlijke boodschap erbij.
VerbeterpuntenKosteloze retournering.
Pluspunten
Goede info op de site en snelle levering.
VerbeterpuntenDe bestelling kwam veel sneller dan op de site stond. Dit is natuurlijk positief, maar dat mag ook wel aangegeven worden
Pluspunten
Pluspunten
Producten zijn van goede kwaliteit. Indien producten gewoon aanwezig zijn in de winkel is online winkelen goed te doen en is de levering er op tijd.
VerbeterpuntenCommunicatie naar de klant toe kan een stuk beter. Zo had ik een bestelling gedaan en kreeg ik tot op de dag dat hij eigenlijk geleverd zou worden geen track and tracé code. Toen ik annadiva belde voor een verklaring werd mij verteld dat het pakket op vrijdag verzonden zou worden en ik het dinsdag wel binnen zou krijgen. Toen ik dinsdag nogmaals belde om te vragen waarom ik geen track and trace code had gekregen, werd mij verteld dat het pakketje vandaag verzonden zou worden. Een kort mailtje of telefoontje zou netjes geweest zijn.
Pluspunten
Mooie online webshop
Pluspunten
Erg leuk dat ik super snel per e-mail een reactie kreeg op mijn vraag. De reactie was goed maar erg leuk was vooral dat ze hoopte dat ik met dit mooie weer kon genieten van mijn nieuwe bikini. Toon of voice is prettig!
Pluspunten
Vlotte afhandeling vd bestelling
Pluspunten
snel geleverd en niet super duur. en ideaal dat je achteraf kan betalen
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Hele snelle service! En het pakketje was leuk ingepakt, net een cadeautje
Pluspunten
Website werkt goed en bestelling snel binnen
Pluspunten
Snelle levering, dus prima voorraad! Snelle en duidelijke communicatie!