Pluspunten
overzichtelijke website, ruime keuze, prijs/kwaliteit verhouding is goed, vakkundige mensen in dienst.
Verbeterpuntenspeciale modellen om de grotere maten te showen,; ik denk dat mensen met grotere maten het prettig vinden als het geshowd wordt door modellen die ook een grotere maat hebben. Dan krijg je een beter beeld.
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over Annadiva! Ingepakt als cadeautje met een mooie tekst op/in de doos, ik hou ervan. Helaas was het badpak te klein en ontbreekt de tijd om te ruilen maar kom zeker terug!
Pluspunten
Mooie verzorgde verpakking
Pluspunten
Duidelijke site, groot assortiment, snelle levering & keurig verpakt. Goede informatie over status van de bestelling. Ga zeker vaker bestellen!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende kwaliteit en pasvorm
Pluspunten
Prima communicatie en goede service. Bij retour snel geld terug gestort.
VerbeterpuntenLevertijd is wel wat lang.
Pluspunten
Snelle levering, heldere communicatie, goed retourbeleid
VerbeterpuntenLiever ook via PostNL sturen ipv via DPD
Pluspunten
Mooi cadeau voor mijn oma gekocht (grotere maat). Groot assortiment en de mogelijkheid om te ruilen, retourneren en achteraf te betalen maakt het heel aantrekkelijk om hier te bestellen. De pakketjes zijn heel verzorgd verpakt en het is een feestje om het uit te pakken.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Groot assortiment van merken met grote cupmaten. Veel variatie tov van ander winkels en webshops.
VerbeterpuntenBezorgen en retouneren: 1) Ik vind het niet meer van deze tijd dat men zelf de retourkosten moet betalen en er geen retourlabel bij de bestelling zit. 2) UPS bezorgt doorgaans niet snel en dropoff- en ophaalpunten zijn schaars.
Pluspunten
Snelle levering en de spullen zaten mooi verpakt in een doosje. De aankoop was perfect, dus ik kom hier zeker vaker buurten en kopen.
Pluspunten
Vriendelijk, goed advies voor de maat, goed bereikbaar. Telefonisch contact gehad ivm de maat. Advies was super, had zelf nooit deze maat gekocht. Hij zit prachtig.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Retourneren makkelijk. Terugboeken gedeeltelijk van het geld, spoedig en snel
VerbeterpuntenLeveringsdatum ver overschreden. Als dit zo is (terwijl op de site leveringsdatum vermeld staat) pas dan de site aan of stuur mensen een berichtje.
Pluspunten
mooi dat er een bedrijf is die grote cupmaten heeft met een kleine onderwijdte
VerbeterpuntenBij bestelling stond dat artikel 2-5 werkdagen kon duren, duurde uiteindelijk veel langer. Na telefoontje de volgende dag verstuurd. Misschien handig om een mail te sturen aan de klant dat er vertraging in de levering zit.
Pluspunten
Als je belt: aardige en betrokken mensen.
VerbeterpuntenMijn BH was niet binnen3-5 werkdagen in de bus, dat werd 2 weken. Heb zelf gebeld en ik kreeg aardige dame aan de lijn die het uitzocht en aangaf dat het nog even kon duren. Ik had graag pro-actief mailtje van jullie gehad.
Pluspunten
geleverde producten van goede kwaliteit en met zorg ingepakt
Verbeterpuntenbij het terug sturen van producten is het bedrag vrij hoog.
Pluspunten
Grote collective, snelle levering
Pluspunten
Feestje om de bikini uit te pakken. Alsof ik een cadeautje kreeg.