Pluspunten
Mooie prodocten en een zeer snelle levering.
Pluspunten
Veel keuze Goed advies Makkelijk te bereiken Snelle verzending After pay-mogeljkheid
Verbeterpuntenbij retouren ontbreekt een retourssticker liefst een antwoordnummer bij retouren
Pluspunten
Keurig verpakt, het is net een cadeautje! Hier ga ik vaker bestellen
Pluspunten
Groot assortiment met verschillende mooie merken. Goede ervaring gehad met de klantenservice met een vraag over de juiste maat. Duidelijk en vriendelijk te woord gestaan. Aanrader!
Pluspunten
snelle bestelling en goed kunnen volgen van bestelling.
Ik ben tijdens mijn tweede bestelling voor de moederdag actie (10% korting) vergeten de code in te vullen. Meerdere malen daarover gebeld of die alsnog toegepast kon worden. Helaas nik meer gehoord van Annadiva. Heb mijn bestelling van bijna 400,= retour gestuurd.
Pluspunten
uitstekende keuze in maten vooral voor bikini's. De maten kloppen ook. Mooi geleverd, snel en met een vriendelijk kaartje erbij
Gratis retour zendingen
Pluspunten
Supersnelle levering en mooi verzorgd ingepakt. Makkelijk betalen met Afterpay.
Pluspunten
Bestelling snel en goed geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, pakjes mooi ingepakt. Goede info over het product op de website.
Pluspunten
Er was een foutje gemaakt met de verzendkosten, naar aanleiding van mijn mail is dit meteen gecorrigeerd!!! Top service!!!
Ik woon om de hoek en wil het pakje retourneren, maar moet het via de post doen omdat er niemand is, geen bel, geen brievenbus voor pakjes, etc.
Beste Noëlle, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er niemand aanwezig was toen jij je pakketje wilde retourneren. Het is bij ons mogelijk om je bestelling op het hoofdkantoor te retourneren. Echter is het wel van belang dat je je retour van te voren aanmeldt. Wij zijn namelijk aanwezig op maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:30. Buiten de openingstijden is het niet mogelijk om het pakketje te retourneren. Ik zal nog even persoonlijk contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Nikki Annadiva
Pluspunten
Ze hebben ween hoop en in verschillende maten.
VerbeterpuntenHad een afspraak over het bezorgen van mijn bestelling. Dat het Naar Aruba gestuurd zou worden omdat er verkeerde info aan mij was gegeven en ze niet konden leveren. Helaas hebben ze het alsnog naar NL gestuurd en zit ik nu zelf met dubbele kosten opgescheept. Beetje jammer.
Pluspunten
snelle verzending
Verbeterpuntenretour gestuurd en niets meer vernomen,komt wel gewoon een rekening van afterpay
Beste Brigitte, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je nog een factuur hebt ontvangen van Afterpay. Zodra wij een retourzending hebben ontvangen, melden wij de artikelen af bij Afterpay. Dit houdt in dat je factuur zal komen te vervallen óf dat je een aangepaste factuur ontvangt (bij gedeeltelijk retourzending). Er gaat wat verwerkingstijd overheen en waarschijnlijk heeft het hierdoor elkaar net gepasseerd. Ik zie dat de artikelen zijn afgemeld en dat je factuur is komen te vervallen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Nikki Annadiva
Pluspunten
Overzichtelijke/ duidelijke site en snelle levering. Veel keuze
Pluspunten
Communicatie is echt top, op late tijdstippen nog bereikbaar. Overzichtelijke site. Vrij goedkope oplossing om je pakket terug te sturen
VerbeterpuntenIk heb een H, terwijl bij het meettabel een E eruit komt. Aan de telefoon dit besproken maar ik moest maar een E bestellen dan. Uiteindelijk heb ik heel die bestelling dus terug kunnen sturen want dat was dus veel te klein. 1 merk heeft dus echt afwijkende maten, ik had een H besteld wat overeen blijkt te komen met een K. Jammer dat zulk soort dingen niet op de site vermeld worden als iets groter of kleiner uitvalt. Het gaat hier om panache swimwear. Maar ik weet dat meer merken kleiner of groter uitvallen. Jammer, want hierdoor ben ik echt wel afgeknapt. Ik blijf geen dingen heen en weer sturen....