Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenRetouradres website duidelijker Duidelijkere communicatie bij enkele medewerkers over procedure retourzendingen.
ik heb twee e-mails gestuurd over een bestelling die ik niet heb geplaatst maar tot op heden geen reactie. Om contact met jullie te krijgen is erg moeilijk.
Beste Carmen, Bedankt voor je review. Wegens grote drukte en tijdelijke onderbezetting op onze klantenservice heb je langer dan gewenst op een reactie op je mail moeten wachten. Excuses hiervoor. Inmiddels heb je per mail terugkoppeling gehad op je vraag. Mocht je verdere vragen hebben, hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Nikki Annadiva
mijn bh cup maat klopte niet volgens het schema
Pluspunten
Assortiment
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
bestelling volgens opgave snel ontvangen
Verbeterpuntendit was mijn eerste bestelling. Eerste indruk prima dus!
Pluspunten
Ruim assortiment, veel beter dan lincheriewinkels in de stad. Ruime keus in 'moeilijke' maat
Pluspunten
erg klantvriendelijke en hulpbereide houding
Verbeterpunteninformatie over het uitvallen van de omvang en cupmaat zou erg handig zijn, wat ik ook ergens gezien heb is dat er op basis van de eeredre aankopen er maaraanbevelingen gemaakt worden.
Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
Tijdig geleverd.
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. gemakkelijk bestellen. Denken mee en geven goed advies. Duidelijke en vriendelijke mail over stand van zaken bestelling. dikke 10
Pluspunten
Super goed, snelle levering en netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie site
VerbeterpuntenKosten retour zenden
ik had aangegeven te betalen met Afterpay. Na artikelen geretourneerd te hebben, krijg ik toch bericht om te betalen.
Pluspunten
Pluspunten
Super persoonlijke service. Het voelt echt als een cadeautje als je het pakketje thuis bezorgd krijgt
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Super communicatie en snelle levering
VerbeterpuntenAllen vermelde als het product leverbaar is..
Pluspunten
Hele grote collectie en goede prijzen
Pluspunten
Goede keuze Snelle levering
VerbeterpuntenNog geen ontdekt
Pluspunten
Leuke collectie.
VerbeterpuntenDuidelijkere communicatie als de bestelling langer op zich laat wachten dan verwacht. Nu moest ik zelf informeren, en 2x bellen omdat jullie na 4 werkdagen nog niet gereageerd hadden op mijn mailtje. Ook bij het telefoontje kon er geen uitleg gegeven worden waarom mijn pakket er nog niet was. Ook de terugbetaling mag wel wat vlotter verlopen. Ondertussen alweer 13 dafen hierop aan het wachten. In totaal dus 1,5 maand geld geblokkeerd op jullie rekening! Tot slot: jullie terugzendkosten zijn hoger dan wat jullie op de site afficheren!
Pluspunten
Snelle correcte levering