Pluspunten
Prachtige lingerie/badmode die altijd met een persoonlijke boodschap worden geleverd!
Pluspunten
Top! Duidelijke site. Duidelijke mail met bevestiging etc. Duidelijk over het eventueel retour sturen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenSoms staan er artikelen op de site die eigenlijk al uitverkocht zijn
Pluspunten
Duidelijk website, goede merkvoering van mooie kwaliteitsproducten. Goede communicatie over verzending. Betrouwbaar bedrijf!
VerbeterpuntenZe zullen er ongetwijfelt zijn, maar ik weet er geen.
Pluspunten
Perfecte service. De producten worden zeer mooi verpakt en het is een cadeautje om het pakketje in ontvangst te nemen.
Pluspunten
Snelle levering Mooie verpakking, je krijgt echt een cadeau via de post! Prijzen zijn goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer correcte en vlugge afhandeling, bovendien ook heel mooi verpakt !
Pluspunten
Hele grote collectie met mooie merken
VerbeterpuntenRuilen zou eigenlijk kosteloos moeten zijn..
Pluspunten
Correcte afhandeling, zorgvuldige verpakking & verzending, makkelijk zoeken & filteren / verfijnen op website, uitgebreid assortiment
Pluspunten
De bestelling voelde als 'n erg luxe kadootje. Erg mooi verpakt.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Hele ruime keuze en mooie merken
Pluspunten
Pluspunten
Super! Alert op maatvoering, speciaal een briefje erbij dat mijn maat niet in het labeltje staat- maar wel de juiste is ivm andere maatvoering merk. Dat is klantgericht en bevlogen met je vak omgaan!
VerbeterpuntenNiks.
Pluspunten
Mooie merken en snelle levering en wat ik zelf een voordeel vindt is Afterpay
Pluspunten
Zeer goede levering en de goederen worden goed verpakt verstuurd
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alleen maar positieve ervaringen, spullen voorradig en heel erg fijn dat jullie via post.nl bezorgen!
Pluspunten
Snel
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super search criteria
Pluspunten
Mooi verpakt en snel geleverd.
VerbeterpuntenOp een mail waarin ik vroeg of ze alvast een product konden reserveren i.v.m. een retour geen reactie gehad.
Pluspunten
Snelle en nette levering