• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Pakketje kwam ontzettend mooi verpakt binnen en alles zag er even keurig uit.

Er stond bij de bestelling wel 2-5 werkdagen levertijd en op zich was dat voldoende, maar zelf had ik het wel prettig gevonden als ik nog een keer een berichtje had gekregen van: we denken dat uw bestelling dan en dan arriveert. Er zat een weekend tussen dus dan weet je toch niet goed wat je moet verwachten.

• Communicatie

Pluspunten

Goed dat de verzending verzonden word in een doosje. Hierdoor blijven de cups ongedeukt!

Ik wilde lid worden van de nieuwsbrief, maar eenmaal mn emailadres ingevuld te hebben, wilde hij hem niet versturen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Telefonisch contact was vriendelijk en duidelijk. medewerkster heeft vanwege slechte telefoonlijn zelf terug gebeld. Informarmatie over maat badpak gevraagd. Snelle levering in een leuke verpakking.

Weet er geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie collectie

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en de bh's zijn netjes verpakt.

Doosje was erg klein. Kreeg de bh's voor retour niet helemaal goed in het doosje.

• Kennis & Vakmanschap

Ik had maar 1 slip besteld. Het was werkelijk beeldig verpakt, in een doosje in een papiertje met een handgeschreven notitie. Desondanks had ik het liever in een envelop ontvangen, zodat het door de brievenbus had gekund. Had me het ophalen op het postkantoor gescheeld.

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snelle levering, correcte afhandeling. persoonlijke benadering indien gewenst

retour zending wel of niet betalen? Onduidelijk op de site. (wegbrengen naar een afhaal punt zou 2,95 aan porto kosten, maar ter plekke hoefde ik niet te betalen.)

• Kennis & Vakmanschap

Het terugsturen met UPS werkt prima, maar het kosteloos retourneren zou natuurlijk fijner zijn.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie collectie, vlotte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Weinig kosten als je wat retour stuurt. Snelle reactie op een vraag !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik heb eerst telefonisch contact gehad voordat ik mijn bestelling plaatste. Dit was een zeer prettig gesprek, heel klantvriendelijk.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle service keurig verpakt prachtige lingerie

nee

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel & goede verpakking!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Breed assortiment Vriendelijke telefoniste Duidelijkheid

Geen, ga zo door!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede website!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De enige plek waar ik een bikini in mijn maat kan vinden, ook al is de keuze beperkt (3).

De door mij bestelde bikini was volgende internet wel beschikbaar, maar kon blijkbaar toch niet geleverd worden. Daar kreeg ik keurig een mail van. Of Annadiva mij verder nog van dienst kon zijn? Nou graag! Wat zijn de alternatieven? Op deze mail kreeg ik een standaard antwoord dat het erg druk was en enkele DAGEN kon duren voordat ik een reactie zou krijgen. Dit is inmiddels 4 dagen geleden en in de tussentijd heb ik wel 2 verzoeken tot beoordeling gehad. Ik zou dolgraag een goede beoordeling geven, maar dan wel eerst een reactie van de klantenservice en een goede afhandeling van mijn vraag.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

mooi op tijd verstuurd in mooie doos en mooi ingepakt. zag er heel keurig uit.

Als iemand voor after pay kiest zorg dan ook dat dat gebeurd. Ik kreeg de rekening al een week van te voor , voor dat de bestelling verzonden werd. :)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website

Retourneren via UPS is iets minder handig. Handig als je van een merk weet of er andere BH's zijn met dezelfde pasvorm. Ik pas namelijk van Freya de Deco Spotlight goed, maar ik hou niet zo van stippen. Ik heb nu drie andere Deco's besteld, waarvan er twee ook heel goed zaten, maar één niet. Het zou handig zijn als je weet dat bij de Deco Spotlight staat: probeer ook deze BH met dezelfde pasvorm. Ik weet niet of het haalbaar is, maar zou wel handig zijn :-)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed geholpen aan de telefoon en snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot nog niet veel. Ze sturen de bestelling wel op tijd op, maar over hetgeen wat ik retour stuurde krijg ik geen ontvangstbevestiging, terwijl ik daar wel om heb gevraagd.

Een telefonische vraag en daarna een mail, is nog steeds niet beantwoord. Het ging over een extra product dat ik wilde aanschaffen, maar waar advies over wilde hebben. Dat vind ik niet erg hoopgevend.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super, leuk doosje met briefje erbij Komt erg klantvriendelijk over

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB