Verbeterpunten/
Pluspunten
- Bestelling is snel binnen - Veel artikelen voor mijn maat
Verbeterpunten- De kosten van retourneren - Op de site leek mijn ene bestelde bh een heel andere kleur (hij was fluorroze ipv rood)
Pluspunten
veel keuze
Geen retour kosten. Dit weerhoud me er sneller van om van een ander merk ondergoed te bestellen.
Pluspunten
Mooi ingepakt cadeau
Pluspunten
Super service, snelle afhandeling van bestelling.
VerbeterpuntenSuper bedrijf, geen verbeter punten!
Pluspunten
Snelle service Pakketje met liefde ingepakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Verbeterpuntengraag reactie als ze iets terug hebben ontvangen
Beste Jenny, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je lang hebt moeten wachten op een reactie onzerzijds nadat je jouw pakketje had teruggestuurd. Ik zal nakijken hoe dit kan en persoonlijk contact met je opnemen. Hartelijke groet, Wilmy, Annadiva
Pluspunten
Complimenten voor de mooie verpakking, het is een kado wat je mag uitpakken. Alles is netjes verpakt en geen fouten. Ik had 12 deel besteld en alles klopte.
VerbeterpuntenJammer dat de retourzending betaald dient te worden, vaak wil je toch meerdere items bestellen om te kunnen passen
Pluspunten
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel. Het ontvangen pakket was duidelijk met veel aandacht ingepakt en wordt met gevoel voor smaak gepresenteerd.
Pluspunten
Snelle verzending. Kwalitatieve producten.
VerbeterpuntenWeet ik nog niet.
Pluspunten
Was alsof ik een cadeautje kreeg, mooie verpakking en een handgeschreven boodschap geeft een goed gevoel. Ben zeer tevreden over mijn aankoop
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt
Verbeterpuntenaarzeling om te kopen waren de retourkosten zeker met lingerie is het vaak lastig om "op de gok"te kopen
Pluspunten
je wordt goed geholpen
Pluspunten
Een 10,zeer goede service en erg vriendelijk.
Pluspunten
Makkelijk te bereiken, snelle afhandeling bij ruilen
VerbeterpuntenDuidelijkere foto's, zodat dat de printen en kant goed zichtbaar is van de BH's
Pluspunten
Mijn merk is er te koop!
Pluspunten
snelle levering duidelijke omscrhijving van de maat
Verbeterpuntenop de site staat "gratis levering vanaf 50 €, dit geld echter niet voor verzending naar Belgie, wat me niet duidelijk was voor ik bestelde
Pluspunten
Groot aanbod bikini's grotere maten. Snelle levering. Hulp bij het vinden van een andere maat als het niet goed zit. Persoonlijk.
VerbeterpuntenKlanten wat meer de op de hoogte brengen van leuke aanbiedingen. Misschien werken met een puntensysteem waarbij je kan sparen voor korting? Bikini's zijn best prijzig :)
Pluspunten
De bestelling wordt snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen