Pluspunten
Prettige communicatie en snelle levering volgend afspraak.
VerbeterpuntenKlein verbeter puntje, voorraad beter bij houden ivm uitverkochte producten. Maar prima opgelost overigens.
Pluspunten
Snelle levering (eerste keer). Bij tweede bestelling duidelijk aangegeven dat dit 2 tot 5 werkdagen gaat duren. Wacht ik dus nu op , kan ik nog niet beoordelen .
Pluspunten
Meedenken bij bestellen i.v.m. langere wachttijd meerdere artikelen. Verzending deelbestelling mogelijk. Prachtige verpakking ... een feestje om uit te pakken!
Pluspunten
Makkelijk bestelproces. Snelle levering in een mooi doosje ;-) Goede pasvorm en juiste maatvoering. Mooi product.
Verbeterpunten-
snelheid tussen bestellen en ontvangen zou anders kunnen, als iets op voorraad is verwacht je niet dat je bijna een week op de bestelling moet wachten.
Pluspunten
Grote keuze voor grote maten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel je bestelde spullen in huis , netjes te woord gestaan, zoveel keus en in grote stad waar ik vandaan kom was alles al weg. Wat ik zocht bij deze zaak gevonden super !!!!!!! 10.
Pluspunten
heel mooi assortiment, vlotte levering
Pluspunten
- erg mooie overzichtelijke website - supersnelle levering - snel antwoord op een vraag die ik via de email had gesteld
Verbeterpunten- relatief veel reclame mail, mogelik eenmaal per 2 weken en wat gerichter versturen mbt merken waarin klant interesse heeft
Pluspunten
Twee keer telefonisch contact gehad met de klantenservice en beide keren heel prettig gesprek. Adequaat en pro-actief. Super!
Pluspunten
Goede service en uitleg.
Pluspunten
Telefonisch goed te bereiken. Is bereidt mee te denken. Heeft een ruim aanbod. Mogelijkheid voor achteraf betalen is prettig. Geen verzendkosten is een pluspunt.
VerbeterpuntenRetourskosten voor rekening van klant is een minpunt. Men betaalt voldoende voor de aankoop, waarom hierin niet wat soepeler worden? Bij een twijfel of vraag over maten, graag wat steviger het advies aanbieden. Ik werd teveel aan het woord gelaten over mijn verkeerd bestelde maat en had graag wat minder aarzeling gehad van de dame in kwestie wat betreft reactie op mijn gestuntel met welke maat ik nu opnieuw bestellen moest. Mocht wel wat stelliger dus zonder dat ik er zelf steeds naar raden moet om vervolgens antwoorden te ontvangen als: dat zou kunnen. Ja misschien wel. etc..
Beste Tes, Bedankt voor je review. Wij begrijpen dat het voor de klant niet prettig is om retourkosten te betalen. Daarom hebben we gekozen voor UPS. Daar betaal je € 2,95, bij PostNL € 6,95. Zo proberen we de kosten voor de klant zo laag mogelijk te houden. Ik wil je ook bedanken voor je reactie betreffende je adviesvraag. We proberen om onze klanten zo goed mogelijk advies te geven, maar er valt altijd wel wat te verbeteren. Met vriendelijke groet, Wilmy, Annadiva
Pluspunten
Goede communicatie. Ik ben goed op de hoogte gehouden wat betreft aankoop v/e badpak. De bestelling werd vlot afgeleverd. Het geld werd vlot teruggestort na retourneren van het badpak. De cups waren nl. niet voorgevormd. Het toegestuurde pakketje zag er keurig verzorgd uit!!
VerbeterpuntenDuidelijker zou zijn als vermeld wordt in de info over een badpak/ bikini: 'Niet-voorgevormde cups; met beugel'.
Pluspunten
Veel aanbod en goede begeleiding, al moet blijken of het bestelde badpak nu wel past.
Verbeterpuntenbeter communiceren over vervolg van een retourzending
Pluspunten
top bedrijf met zeer goede klantenservice
Pluspunten
Ik heb in lange tijd geen beter informatie voor aankoop BH gekregen. Zeer goede vakkennis en een goede mail contact, niets is teveel. Een echte aanrader
Pluspunten
Professioneel
VerbeterpuntenGa zo door!