Pluspunten
overzichtelijke website pakketje wordt als cadeautje aangeleverd, wat maakt dat je jezelf verwend voelt.
Pluspunten
Toen mijn bestelling niet leverbaar bleek te zijn kreeg ik 10 euro korting op mijn volgende bestelling. Dat was pure service en een pleister op de wonde tegen de teleurstelling. Het geld werd ook per direct teruggestort. De communicatie hierover was uiterst aangenaam.
Pluspunten
Bestelling wordt erg mooi verpakt geleverd!
Pluspunten
Kan geen minpunten bedenken
Pluspunten
Duidelijke website, snelle service, leuke verpakking.
Pluspunten
Erg goede hulp bij de klantenservice, deskundig advies!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Heeft grotere maten
VerbeterpuntenKan goedkoper
Pluspunten
Ben zeer tevreden
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling en levering. .
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Wat ideaal, bestelling gedaan via internet. Helaas iets niet meer leverbaar, maar daar een nette email over ontvangen. De bestelling was snel binnen en mooi ingpakt. Een aanrader!
Pluspunten
Snelle levering; duidelijke uitleg over maatvoering; breed assortiment; veel op voorraad.
VerbeterpuntenMisschien ook een goedkopere lijn opnemen in jullie assortiment. Ik denk niet dat ik nog eens zoveel geld uit ga geven voor alleen een tankini. Het is dat ik nu u weinig tijd had.
Pluspunten
Prima communicatie vriendelijke service,en goede wil om problemen op te lossen als dit dan onverhoopt toch voor komt
Verbeterpunten/
Pluspunten
Wat n prachtige met zorg ingepakte besteling.. 10 punten ..!
Pluspunten
Gezien er een artikel niet meer op voorraad was is hier een fijne en duidelijke communicatie over geweest.
VerbeterpuntenIn retouren worden portokosten gevraagd dat vind ik niet servicegericht
Pluspunten
Goede afhandeling
VerbeterpuntenBetere communicatie als producten niet aanwezig zijn.
Duidelijker zijn in de communicatie over de mail, een beter beleid in het terug sturen van artikelen, door niet aanwezigheid van het gewenste product 2x verzendkosten moeten betalen voor terugzenden is onprettig. de eerste snap ik, anders kan alles maar geretourneerd worden, maar de 2de niet.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het kan natuurlijk zo zijn dat de maat van een artikel niet goed is en dat je deze wil ruilen, geen probleem. We geven je via de website en via het retourformulier wel het advies om eerst even contact op te nemen met de klantenservice om te controleren of het juiste artikel er is. We kunnen het artikel dan voor je reserveren of eventueel nabestellen. We geven dit advies om te voorkomen dat een artikel niet meer leverbaar blijkt te zijn en je dubbele retourkosten hebt. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
snelle levering van een goed product
Pluspunten
Komen hun beloftes na.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Mooie duidelijke website, mooie producten met veel keuze
Het terug sturen van een pakketje is wat onduidelijk. Je weet pas bij aflevering dat het terug sturen je geld kost en dat dit niet via PostNL gaat maar ineens via ups.