Pluspunten
Snelle service en vriendelijke mailing. Als er iets niet goed is word je snel en professioneel geholpen. ook de retours worden snel en correct afgehandeld. Grote collectie en ook voor grote maten.
Verbeterpuntengeen...
Pluspunten
zeer vlot antwoord op mijn vraag, duidelijke uitleg! Pakketje wordt prachtig verpakt opgestuurd.
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Was zeer tevreden over de zending en bevalt prima. Zag er verzorgd uit.
Pluspunten
Snel en goed.
Pluspunten
Geweldig uitgebreid assortiment en goede omschrijving, mijn BH voldoet compleet aan mijn verwachtingen en ben nog nooit zo goed geslaagd voor een mooie en stevige sport BH in mijn maat 75 E
VerbeterpuntenHelemaal niets.
Pluspunten
Goede service, mooie producten en een duidelijke website met veel informatie en foto's
VerbeterpuntenHet duurt erg lang voordat een retour wordt bevestigd.
Pluspunten
snelle levering, netjes verpakt
Pluspunten
leuk verpakt
VerbeterpuntenIk dacht dat het een voorgevormde BH was, ik had beter moeten kijken maar had misschien ook vermeld kunnen worden
Pluspunten
Makkelijke site Retourneren zonder probleem, duidelijk wat de kosten hiervan zijn
Pluspunten
Nette verzending
VerbeterpuntenZodra er iets mis gaat in de bestelling dit aangeven in de " mijn bestellingen" in het account van de klant. Bijvoorbeeld duurt langer vanwege......
Pluspunten
Correcte & vriendelijke communicatie via de mail, snel antwoord. Prettige manier van bestellen én retourneren.
Pluspunten
De bestelde artikelen zijn met zoveel zorg en liefde ingepakt en verzonden dat proef je gewoon als je het pakje opendoet in een woord GEWELDIG
Pluspunten
prima communicatie over de producten en de levering. zag er allemaal mooi uit!
Pluspunten
Je ontvangt je pakketje als een kado! Super mooi ingepakt met een persoonlijke noot.
VerbeterpuntenDe korting, welke op de site stond kon achteraf niet verrekend worden.
Pluspunten
Goede producten, snel geleverd in n mooie verpakking met n leuk kaartje. Alsof er n cadeautje geleverd wordt. Goede service en makkelijk en snel contact.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt en after Pay.
Pluspunten
duidelijk en overzichtelijk en supersnelle levering..!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering! Altijd goed verpakt ! Leuk kaartje erbij !
VerbeterpuntenIk ben een tevreden client!