Pluspunten
Snelle levering. Snelle reactie per mail terug. Kwaliteit bh's.
Pluspunten
Persoonlijkebenadering
VerbeterpuntenIk ben goede klant en vind het vervelend dat ik niet achteraf kan betalen. Ik bestel van artikelen soms 2 maten en moet dit allemaal voorfinancieren. Duurt lang voordat ik mijn geretourneerde artikelen weer terug betaald krijg.
Pluspunten
Snelle respons op vraag per email. Grote collectie voor de grotere maat.
VerbeterpuntenMaatvoering is zeer onduidelijk. Beter om gewoon de maatvoering aan te houden die het merk gebruikt om verwarring te voorkomen. Retourkosten vind ik niet helemaal passen als men meer dan 50€ uit geeft én ook nog een andere maat terug laat komen.
Beste Anniek, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Voor enkele merken is de maatvoering een aantal jaar geleden gewijzigd. We weten dat dit soms erg onduidelijk kan zijn, maar we doen onze uiterste best om het zo goed mogelijk uit te leggen. Helaas is het voor ons nog niet mogelijk om het retourneren gratis te maken. We hebben er daarom voor gekozen om te retourneren via UPS. Retourneren kost nu €2.95. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Als je tevreden bent over je bestelling, dan is er niets aan de hand. Artikel komt mooi ingepakt op de afgesproken tijd. Ik was dan ook erg tevreden tot ik een keer een artikel moest retourneren.
VerbeterpuntenHet retourneren is omslachtig en duur. Waarom kun je een retourpakketje niet gewoon inleveren bij een post.nl punt. Waar je het tenslotte ook ophaalt. En dan kost het nog drie euro (2,95 om precies te zijn) ook. Niet erg klantvriendelijk en niet erg van deze tijd.
Pluspunten
Altijd een leuk kaartje erbij met een positieve tekst en meestal goedkoper dan in de winkel.
Pluspunten
Eerste bestelling bij Annadiva. Er wordt heel snel gereageerd op mijn email. Goede service en snelle levering.
Pluspunten
Snelle service. Klachtafhandeling ook goed en snel opgepakte en afgehandeld
Pluspunten
Snel binnen. Netjes via after pay, dus eerst passen dan pas betalen. Geen verzend kst. Keurig ingepakt en goed dichtgemaakt. Ik heb geen min punten.
Pluspunten
Zeer servicegericht. Klantvriendelijk en heel kundig. Snelle levering, heel betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Reageren snel op een bericht.
VerbeterpuntenHet advies voor de juiste maat klopte helaas niet.
Pluspunten
Producten erg mooi verpakt, uitpakken is een feestje.
VerbeterpuntenIk word slecht op de hoogte gehouden aangaande wanneer ik de levering kan verwachten of de retour is aangekomen of terugbetaald!! Erg ontevreden over helaas.
Beste Lisan, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We doen onze uiterste best om al onze klanten zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden over de status van de bestelling. Ik zie dat er een kleine vertraging heeft gezeten op je bestelling. Helaas waren wij ook niet eerder op de hoogte van deze vertraging. Op het moment dat je retour is verwerkt in het systeem ontvang je een automatische mail met een creditnota. De terug betaling mag je na ontvangst van deze mail binnen enkele werkdagen verwachten. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Mooi aanbod, degelijke merken, goede oomschrijving omtrent maatname
Verbeterpuntenverschillende types bh's consequenter gebruiken bij de omschrijving van de types en duidelijker omschrijven wat de voor en nadelen zijn van elk type. Vrij lange levertermijn.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. In de omschrijving van de artikelen geven we zo veel mogelijk informatie. De verschillende type Bh's zijn te herkennen aan de naam en wordt verder uitgelegd in de omschrijving. We werken met verschillende merken die dezelfde type Bh's hebben, maar in de lingerie is ieder merk toch weer anders en soms moeilijk met elkaar te vergelijken. Om het aanbod groot te houden kunnen we artikelen nabestellen bij de leveranciers. Helaas zit er dan wel een levertijd op de artikelen. De levertijd wordt duidelijk aangegeven bij het artikel. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Op het kaartje aan mijn BH stond een andere maat. Deze was door gehaald met pen en de juiste maar geschreven. Dit zag ik niet gelijk, dus baalde dat de juiste maat niet was opgestuurd. Na goed gekeken te hebben, zag ik dit.
Beste Monique, Een aantal merken waarmee we werken hebben een andere maatvoering. De EU maatvoering komt niet overeen met de maatvoering die wij gewend zijn, daarom werken wij met de UK maat. We geven dit aan in de artikelen waarbij dit van toepassing. Daarnaast kan je doorklikken naar een advies pagina waar we dit aan je uitleggen. Ik hoop dat het zo duidelijk is voor je, mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt. Geweldig product.
Pluspunten
Duidelijke website en zeer snelle bezorgservice! Super bedrijf, ik ga er zeker veel gebruik van maken en zal het aanbevelen bij al mijn vriendinnen.
Pluspunten
Heldere website, hele mooie collecties, ruime keuze, goede en mooie verzending, betrouwbaar.
Pluspunten
Zij hebben mij keurig te woord gestaan over mijn bestelde producten en wat ik heb ontvangen was met zorg ingepakt. Het kaartje erbij, met aandacht voor de klant en product: ik waardeer het.
Pluspunten
Snel safe en simpel
VerbeterpuntenIk heb 2 bh s besteld. Ik had graag dezelfde in een andere kleur besteld maar die kan ik niet bestellen. Daarnaast zou ik graag zien welke bh ik eerder in welke maat besteld heb. Korting boven een bepaald bedrag?