Pluspunten
Het persoonlijke kaartje wat elke keer weer mee komt met de bestelling. Ik bestel al jaren bij Annadiva en het is de enige site waar ze altijd mijn maat hebben.
VerbeterpuntenAfgelopen keer had mijn bestelling vertraging, ik werd hier niet over geïnformeerd.
Beste Veerle, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk heel erg vervelend als een levering vertraging oploopt. Ik wil je dan ook graag onze excuses aanbieden voor het feit dat wij je hier niet van op de hoogte hebben gebracht. Ik hoop dat je bestelling naar wens is, veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Fijn dat ze grote maten hebben
VerbeterpuntenGoedkopere bikini's
Pluspunten
Snelle levering Goede extra informatie over de maat. Voor het eerst dat ik een bikini via internet bestel en de maat meteen goed is. Normaal moet ik heel veel bikini's passen, voordat er een naar mijn zin is. Ik was hier heel blij mee. Ga vaker bestellen!
Pluspunten
duidelijke informatie op de website mooie producten goede kwaliteit
Verbeterpuntenverzending kan iets sneller
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website en supersnelle levering. Bij navraag krijg ik altijd vriendelijk en duidelijk antwoord.
Pluspunten
Duidelijke communicatie en goede service
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als een bestelling eerder geleverd kan worden. Verder vind ik alles prima
Pluspunten
Klacht is zeer serieus behandeld en opgelost !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
altijd op tijd geleverd en het juiste en compleet geleverd en netjes en leuk ingepakt. Super
Pluspunten
Snelle levering en assortiment
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer fijn contact over de telefoon. Goed alles nagezocht met maten bij verschillende merken, erg prettig. Volgende dag bestelling al in huis.
VerbeterpuntenRetourzending is als het goed is vrijdag al aangekomen, ontving pas dinsdag een bevestigende mail. Dit was even schrikken. Was al bang dat retourzending kwijt geraakt was. Had namelijk toevallig dezelfde dag ook naar een ander bedrijf een retourzending gedaan en had van hen de vrijdag al een bevestigende mail gehad.
Pluspunten
Mooie bh's.
VerbeterpuntenHet duurde wel erg lang voordat ze er waren. Bijna 2 weken. De bh's waren wel op voorraad.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik heb het even voor je nagekeken. De Bh's uit je bestelling zijn voor je nabesteld geweest bij de leverancier. Er zit dan een levertijd van 3 - 10 werkdagen op de bestelling. Als het goed is heb je dit kunnen zien bij het plaatsen van je bestelling en in de bevestigingsmail. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
De bestelde artikelen werden de volgende dag bezorgt. Keurig verpakt, de juiste artikelen en maten.
Pluspunten
Mooie website en goede producten!
Pluspunten
Mooie overzichtelijke website
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering en de bikini werd in een mooi doosje bezorgd met gave uitspraken erin!
Pluspunten
Levering volgens melding, zeer leuk ingepakt met persoonlijke noot. Duidelijke site.
Pluspunten
Betere beoordelingen van jullie produkten op internet vermelden
Verbeterpuntensnellere leveringen duurt veel te lang
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Helaas hebben we niet alle artikelen die op de website staan op voorraad, maar kunnen we deze nabestellen bij de leverancier. We geven dit op de website aan door middel van een levertijd. Als het goed is heb je kunnen zien bij het plaatsen van je bestelling en in de bevestigingsmail dat het artikel uit je bestelling een levertijd had van 2 - 5 werkdagen. Op werkdag 4 is je bestelling verstuurd zodat je deze op werkdag 5 in ontvangst hebt mogen nemen. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Heldere terugkoppeling over bestelling en levering. Goed assortiment.
VerbeterpuntenRetour zendingen gratis maken, dat maakt het makkelijker om iets nieuws te proberen.
Pluspunten
Goede levering. Mooie producten
VerbeterpuntenInfo geven als levering later gebeurd
Pluspunten
Mooie spullen.Goede pasvorm, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenLevertijd: staat 2 tot 5 werkdagen, Jammer dat het er 5 zijn.
Beste Marieke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Als een artikel een levertijd heeft betekent dit dat wij het artikel voor je na moeten bestellen bij de leverancier. Met de leverancier zijn afspraken gemaakt dat zij de artikelen binnen bepaalde werkdagen moeten leveren. We zijn hierin dus sterk afhankelijk van onze leveranciers. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva