Pluspunten
Goede levering, binnen de gestelde termijn thuis bezorgd.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle service en een goed product geleverd
Pluspunten
Pluspunten
goede site, snelle levering, leuke verpakking
Pluspunten
Fijn dat je via afther pay kunt betalen!
Pluspunten
Ik kom altijd terug bij Annadiva. Er wordt veel aandacht besteed aan het inpakken van het pakketje en ook de klantenservice is top. Echt een aanrader!
Pluspunten
Geweldige lingerie voor goede eerlijke prijs Super service en met veel liefde ingepakt dus word het ook met veel liefde voor lingerie ontvangen en gedragen!!!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Ben heel erg tevreden met dit bedrijf. Snelle levering en altijd heel mooi verpakt
Pluspunten
Mooie winkel, vriendelijk en kundig personeel, daarnaast duidelijke webshop.
VerbeterpuntenDe gordijnen in de paskamer sluiten niet helemaal (kieren bij de rand).
Pluspunten
Heb een hele goeie ervaring met dit bedrijf.
Pluspunten
hoge kwaliteit producten, assortiment van betere merken, prettig persoonlijk contact (ook bij online verkoop)
Verbeterpuntengoedkopere merken lozen en in plaats daarvan graag meer artikelen in hogere segment
Pluspunten
Zoals altijd weer goed
VerbeterpuntenWat meer op voorraad
Pluspunten
Snelle levering. perfecte verpakking. duidelijke informatie om te retourneren
Pluspunten
Persoonlijke service en goede informatie op de website
Pluspunten
Ik ervaar annadiva als een heel prettig bedrijf. Vooral de persoonlijke boodschap waardeer ik zeer.
Voor artikelen waarvoor het nodig is of artikelen die afwijken van de normale maten per artikel specifieke maten (heupen, taille etc.) vermelden. Scheelt heen- en weer zendingen.
Pluspunten
Zeer leuk en persoonlijk verpakt! Snelle levering!
Pluspunten
Snelle reactie op mails. Goede service, lage retourkosten.
VerbeterpuntenVaak onduidelijkheid over bezorgdag product. Meerdere keren geen track and trace code ontvangen maar dit kan ook bij PostNL liggen.
Pluspunten
Correcte levering. Juiste bestelling afgeleverd. Zeer tevreden met de bestelling.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede uitleg, Vakmanschap en vriendelijkheid. Zowel in de winkel als online.