Pluspunten
Goede snelle levering, goede kwaliteit bh s
Een verbeterpunt is om beter telefonisch bereikbaar te zijn. Je moet lang wachten voordat de telefoon wordt beantwoord.
Beste Claudia, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is natuurlijk heel erg vervelend als je lang moet wachten voor de telefoon beantwoord wordt. We doen onze uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snelle reactie op mijn mails.
VerbeterpuntenLevering te laat. Kreeg niet het bestelde product geleverd. Per mail werd dit tegengesproken totdat ik foto's stuurde en uiteindelijk m'n gelijk kreeg. Teleurgesteld.
Beste Coralie, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij vinden het natuurlijk ook heel erg vervelend dat het verkeerde artikel naar je is verstuurd, onze excuses hiervoor. In het mail contact was het voor ons niet direct duidelijk dat het om een ander artikel kon gaan, maar het is gebleken dat het om een fout in het systeem ging. We hebben onze fout hierin ook toegegeven. Zoals afgesproken gaan we de retourkosten aan je vergoeden. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Post.nl had het pak bij de buren afgeleverd zonder te kijken of wij thuis waren, waardoor ik het pas veel later binnen had. Tip: wanneer u een minuscuul slipje in een mooie platte envelop verpakt in plaats van in een formaat schoenendoos scheelt dat veel gedoe voor de klant en de Post. Deze kan zo door elke brievenbus!
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Grote collectie, snelle levering. Mooi verpakt
Pluspunten
Betrouwbaar, Kwaliteit, kennis van de producten!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, mooi en netjes ingepakt..
Pluspunten
Vlug en goede communicatie via internet
VerbeterpuntenTelefonisch : veel te lange wachttijd
Pluspunten
Groot aanbod. Snelle levering en snel antwoord op mijn vragen
VerbeterpuntenNee hoor, het is prima
Pluspunten
zeer goede kwaliteit, prima pasvorm zeer goede ondersteuning en toch ook erg mooi.
Pluspunten
Ik ben heel erg tevreden. Alles wordt snel en netjes geleverd.
Pluspunten
Goede service. Bestel altijd online. Ben fan!!
Pluspunten
alles top geregeld.