Pluspunten
Goede communicatie mbt bestelling. Vooraf aangegeven dat de verzendtijd wat langer duurde (verhuizing), daarom wel korting gekregen. Erg netjes! Product was alsnog best snel binnen, top!
Graag zou het handig zijn als je bij het bestellen en dag en tijdstip kan aangeven wanneer het pakje wordt bezorgd.
Hallo Annette, Bedankt voor je review. Wat fijn dat je onze webshop met een 8 beoordeeld, wij zijn hier erg blij mee! Het is mogelijk om te kiezen voor een dag en tijdstip van bezorging. Echter kan dit alleen als je gekozen hebt voor artikelen zonder levertijd, artikelen die dus direct op voorraad zijn. Als wij artikelen moeten bestellen dan zijn wij afhankelijk van de levertijden van de leverancier. Daarom kan je alleen voor een dag en tijdstip kiezen bij een bestelling met artikelen die wij direct kunnen leveren. Hopelijk is het zo wat duidelijker voor je, graag weer tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa Schoenmakers Annadiva
Pluspunten
Fijne feedback over het niet beschikbaar zijn van een artikel. En compensatie in vorm van korting
Pluspunten
Na een klacht over het product Ben Ik prima te word gestaan en is mij uit gelegd Wat Ik moest Doen.zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Prettig, duidelijk en snel
VerbeterpuntenGeen op dit moment
Pluspunten
Snelle en goede service
VerbeterpuntenIk vind het jammer dat je niet achteraf kan betalen, als je de lingerie eerst in de winkel laat komen. Dan moet het nu achteraf weer worden teruggestort. IK vind dat een heel gedoe.
Beste Monique, Bedankt voor je review. Wat fijn dat je onze service als snel en goed ervaart. De reden dat dit niet kan is omdat dit erg fraudegevoelig is. Uiteraard dien je bij afhalen in de winkel je identiteitskaart te laten zien, maar mocht dit een keer mis gaan, dan zijn wij verantwoordelijk. Daarbij is het ook zo dat als je met Afterpay betaalt en je wilt het ophalen in de winkel, dat je ook niet in de winkel kan betalen. Je krijgt dan nog steeds achteraf een factuur per mail. Je kan natuurlijk wel artikelen reserveren op de website middels een pasafspraak, dan hoef je niet vooraf te betalen. Je betaalt het dan in de winkel na het passen. Hopelijk is het zo helemaal duidelijk! Met vriendelijke groet, Lisa Schoenmakers Annadiva
Pluspunten
Op tijd geleverd
Pluspunten
Goede en perfecte verpakking
VerbeterpuntenRetour zending zelf bekostigen
Pluspunten
Goede en snelle levering.Prachtig verpakt !!!
Pluspunten
Goed telefonisch advies, keurige verzending product,
Pluspunten
Hele mooie praktische internetsite! Overzichtelijk! De betaling vlot. Afhalen in de winkel in Nijmegen prima verlopen. Een voorbeeld van hoe het ook kan!
VerbeterpuntenHouden zo!
Pluspunten
Goede en persoonlijke service en een mooie collectie. Goed maatadvies
Pluspunten
Keurige afhandeling van de producten en altijd een vriendelijk kaartje erbij met daarop ook de persoon die het heeft ingepakt, mocht er iets niet goed zijn maar dat heb ik nog nooit meegemaakt!
Pluspunten
Nadat ik zelf een verkeerde bh had besteld, is er veel moeite gedaan (uitgebreide e-mails met links, ik mocht foto's sturen enz) om ervoor te zorgen dat ik dit keer wel het juiste type zou bestellen.
Pluspunten
Keurige bezorging.
Pluspunten
De wijze v communiceren, het oppakken van iets dat dreigt fout te gaan en dan n zeer positief vervolg krijgt! Petje af voor uw medewerkers!
Pluspunten
Voor dames met een grotere maat en/of afwijkende bovenmaten, raad ik Anna Diva van harte aan. Retouren worden goed afgehandeld.
Pluspunten
Snelle nette behandeling van je order
Verbeterpunten-