Pluspunten
Vaak besteld, altijd goede levering en communicatie, goede collectie, mooi leveringsdoosje
VerbeterpuntenReclame in leveringsdoosje is overbodig
Pluspunten
Goede website - competitieve prijsstelling
Pluspunten
kwalitatief goede spullen
Verbeterpuntenrot dat je voor retourneren ook nog moet betalen, dit maakt dat ik volgende keer minder snel bestel.
Beste Wilanda, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Helaas is het voor ons op dit moment niet mogelijk om het retourneren gratis te maken. We bieden de klant twee verschillende mogelijkheden aan. Via Kiala voor €1.95 en via PostNL voor €6.95. Wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk is. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Goede snelle levering, alles keurig ingepakt , top !!!!
Pluspunten
Snelle levering met mooi verpakte producten. Retouretiket zit al bij levering in zodat je makkelijk kunt retourneren als je dat wil.
Pluspunten
Vlotte service, hele mooie producten!
Pluspunten
Supersnelle levering, direct de dag na de bestelling. Ook geen probleem met retourneren/ruilen. Goede, prettige service (telefonisch) Behulpzaam. En natuurlijk een mooie collectie.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Meerdere bestellingen gedaan, zeer tevreden!
ik kreeg een andere maat bikini dan ik had besteld. Doordat ik de volgende dag op vakantie ging had ik geen keus om dit te retourneren en te laten corrigeren. erg jammer want is toch veel geld.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat vervelend om te horen dat je niet de juiste maat hebt mogen ontvangen van de bikini die je besteld hebt, onze excuses hiervoor. We nemen persoonlijk contact met je op om te kijken hoe we het voor je op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Komen afspraken na
VerbeterpuntenVoorraad maten op de site zetten
Pluspunten
Bij Annadiva heb je veel keus voor dames met grotere maten. Waar ik in de winkel maar 2 BH's kan vinden naar mijn maat en dan alleen in zwart of wit (met een verschrikkelijke pasvorm), heeft Annadiva meerdere pasvormen, kleuren, stoffen en nog voor een gangbare prijs ook! Ik ben op deze site geslaagd voor badkleding maar ook gewone BH's en SportBH's. Deze site heb ik al meerdere dames aangeraden.
Pluspunten
Prachtig verpakt, echt een cadeautje aan jezelf. Fijne site.
Pluspunten
Snel in leveren, zorgvuldig verpakt. Ze doen wat ze beloven. Een groot en mooi assortiment.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed klantenservice en altijd een nette afhandeling. Veel maten beschikbaar en ook nog in diverse kleuren.
VerbeterpuntenDe mogelijkheid van de retourzending qua bedrijven