Pluspunten
Geweldig, gisteren besteld en vandaag in huis.
VerbeterpuntenNiets, ga zo door
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers aan de telefoon.
VerbeterpuntenGoed weten hoe de maten zijn bij annadiv. Komt niet goed overeen.
Pluspunten
Prima geregeld. Wat badmode besteld maar een aantal artikelen waren te klein. Voor afterpay gekozen en wat ik heel fijn vond is dat de geretourneerde artikelen (binnen twee dagen weer geretourneerd) verrekend werden zodat je betaald wat je gekocht hebt. En niet alle ongemakken hebt van alles betalen en weer afwachten wanneer het teveel betaalde weer teruggestort wordt.
Pluspunten
Duidelijke en handige website en klantvriendellijke afwerking
Pluspunten
snel, goed. Voor mij mag het ook gewoon in een platte envelop door de brievenbus, een pakje maakt het ingewikkelder omdat je het moet aanpakken.
VerbeterpuntenVoor mij mag het ook gewoon in een platte envelop door de brievenbus, een pakje maakt het ingewikkelder omdat je het moet aanpakken en dus thuis zijn of ophalen.
Pluspunten
Snelle levering, goede omschrijving van het produkt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uitstekende website, mooie collectie, snelle afhandeling en goede service.
Pluspunten
Service, snelle levering en kwaliteitsproduct!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, zeer klantvriendelijk.
Pluspunten
Ik kreeg een eerlijk mailtje dat er wat fout was gegaan bij mn bikinibroekje, maar dit werd binnen een week opgelost. Helder, openheid en duidelijk. Super!
Pluspunten
Bestellingen zijn zorgvuldig ingepakt.
VerbeterpuntenAl een paar keer dat de bestellingen niet meer leverbaar waren.
Beste, Bedankt voor je review. Wat jammer dat je niet geheel tevreden bent over ons. Ik zie inderdaad dat dit een paar keer bij je is voorgevallen, wat wij ook ontzettend vervelend vinden. Om deze reden hebben wij je een compensatie aangeboden, maar helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Zou je dit nog aan ons willen laten weten zodat wij dit kunnen regelen voor je? Daarbij bieden wij nogmaals onze excuses aan voor het ongemak en hopen je binnenkort toch blij te maken met een mooie artikel. Uiteraard vinden wij het wel leuk om te horen dat je zo blij wordt van je pakketje, hopelijk kunnen wij je hier nog vaak blij mee maken! Met vriendelijke groet, Annadiva
Pluspunten
Snelle en klantvriendelijke klantenservice Ruime keuzes in de webshop
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Doen exact wat ze zeggen. Goed, mooi: ik ben blij
VerbeterpuntenDe levertijd was wat lang. Dit was perfect aangegeven, dus geen verrassingen daar, maar als ik iets moet noemen: beetje sneller is altijd fijner
Pluspunten
Alles is keurig ingepakt. Een nette uitleg over de maatvoering. En de volgende dag geleverd super!
Pluspunten
Annadiva heeft hele mooie artikelen. De lingerie wordt in een prachtig doosje bezorgd. De kwaliteit is zeer goed. Kortom, het is een professionele zaak die het dus goed voor elkaar heeft.
Pluspunten
VerbeterpuntenSneller verwerking van bestelling en ook klachten sneller verwerken
Beste, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. Ik zie dat er over de status van je bestelling zowel telefonisch, als per email contact is geweest. Je bestelling is inderdaad twee dagen te laat opgestuurd, mijn excuses hiervoor! Wat betreft je klacht, deze is door ons in behandeling genomen en ook goedgekeurd door de fabrikant, we hebben een nieuw broekje naar je opgestuurd. Omdat onze leverancier in het buitenland gevestigd is en het artikel voor je is opgestuurd, duurt het een aantal werken voordat een klacht is onderzocht. Dit is ook terug te vinden op onze website. Mijn excuses als dit niet duidelijk was. Met vriendelijke groet, Lisa Schoenmakers Annadiva
Pluspunten
prettige site en veel keus, ook in moeilijke maten. Vorige bestelling 100% tevreden. Dit keer helaas niet.
VerbeterpuntenWe hadden een beha, waar handmatig de bestelde maat opstond. Op het kaartje zelf stond een andere maat. De beha paste niet, want de maat was onjuist.
Hallo Hermien, Bedankt voor je review. Ik vind het leuk om te horen dat je zo makkelijk kan winkelen bij ons! Wat vervelend dat de BH die je hebt ontvangen, niet past. Ik zie dat dit gaat om een merk waar de Europese maatvoering van is gewijzigd. Zowel op de website, als bij de bestelling geven we hierover meer informatie. Mocht dit niet duidelijk zijn geweest, dan spijt dit mij. Ik zie dat er ook mail contact is geweest hierover. Mocht je weer een bestelling plaatsen en je bent niet helemaal zeker over de maat, wij helpen je graag zodat je de volgende keer niet teleurgesteld bent. Graag weer tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa Schoenmakers Annadiva
Pluspunten
Snelle service. Communicatie ging in mijn geval per email maar deze verliep erg duidelijk
Pluspunten
Ik had de verkeerde maat besteld, probleemloos kunnen omwisselen tegen correcte maat. Uitstekend geholpen door klantenservice.