Pluspunten
Heerlijk dat ik hier bhtjs kan kopen in mijn maat
Pluspunten
Snelle levering, foto's kloppen met de werkelijkheid. Erg tevreden over mijn aankopen!
Pluspunten
Goed verpakt in een mooi doosje.
VerbeterpuntenVond dat de levering langer duurde.
Pluspunten
Heel betrouwbaar. Tijdige levering. Ruim assortiment. Kwaliteitsproducten.
Pluspunten
Weer zon mooi product wat met liefde en aandacht is verzonden. Hier kunnen veel aanbieders nog een voorbeeld aan nemen :-) Uitmuntend!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede kwaliteit. Goede service en bereikbaarheid.
Pluspunten
Super service, mooie collectie, altijd up-to-date.
Pluspunten
Goede kwaliteit, mooi en ruim aanbod van keuzes
VerbeterpuntenEen leuke korting/spaaractie?
Pluspunten
Heel prettig bedrijf! Geven duidelijk aan wanneer je de bestelling kunt verwachten. Zit prachtig verpakt met een leuk kaartje erbij Heel tevreden!
VerbeterpuntenTerugsturen kost veel geld.
Pluspunten
op website aangegeven dagen dat het duurt voordat bestelling geleverd wordt klopt. Bij email contact snel antwoord. Duidelijke website.
VerbeterpuntenJe krijgt netjes bericht als je maat niet meer te leveren is maar zie het vervolgens nog wel op website staan , beetje jammer. Als iets niet meer te leveren is krijg je tegoed bon maar moet je wel voor meer als 65,00 euro bestellen , bedrag te hoog, geeft belemmering om te bestellen
Pluspunten
de bh is prima als verwacht
VerbeterpuntenHet irriteerd me dat u een gewone kleine bh in een heel groot pakje pakt. Die had even goed in een gewatteerde envelop gepast. Dan had ik ook niet 3 keer (!) moeten wachten op de bezorger! Ook irritant is dat u het pakje niet bij de buren laat afgeven, hoezo niet? Dat is toch gebruikelijk? De bezorger had 2 keer zijn afspraak datum gewijzigd.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Al onze artikelen worden in een doosje verstuurd. We verkopen artikelen van een hogere prijs klasse, op deze manier is het pakketje te traceren. Daarnaast willen we voorkomen dat een artikel beschadig raakt. De keuze om onze pakketten niet bij de buren te laten bezorgen is een bewuste keuze. De artikelen die wij verkopen zijn voor veel mensen privé en vinden het niet prettig als het pakketje dan bij de buren wordt bezorgd. Je kan er voor kiezen om een pakketje te laten bezorgen op een afhaallocatie. Zo kun je zelf bepalen wanneer je het pakketje in ontvangst neemt en hoef je niet op de bezorger te wachten. Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Snelle verzending
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Goede service en advies. Producten van kwaliteit
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Ze geven je duidelijk advies. ze verpakken je product heel zorgvuldig, het is een kadootje om te krijgen!
VerbeterpuntenJammer dat je verzendkosten moet betalen als je het product wilt retourneren. Soms wil je wat meer producten bestellen zodat je kan vergelijken, maar de verzendkosten houden dit tegen.
Pluspunten
Goed geholpen. De volgende dag was gelijk me vraag beantwoord.
VerbeterpuntenOp dit moment ben ik niks tegen gekomen waar ik tips over kan geven
Pluspunten
Snelle levering en probleemoplossend. Vriendelijk personeel bij de telefonische klantenservice.
VerbeterpuntenGeen.