Pluspunten
Fijne producten, prettige communicatie en snelle levering
Pluspunten
Je kan achteraf betalen er hebt het snel in huis.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Doen wat ze beloven
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Snelle bezorging. Mooie verpakking met zorg en persoonlijke noot. Retour en afterpay mogelijkheid. Indien gewensd proffesioneel advies mogelijk.
Pluspunten
Pluspunten
Goede advisering
Pluspunten
Aardige werknemers, geven deskundig advies
Pluspunten
Snelle en prettige communicatie.
Pluspunten
Netjes en duidelijk en als het op voorraad is snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Duidelijke communicatie, mooie producten, snelle bezorging, prima site, goede maathulp.
Pluspunten
Snelle nette service
Pluspunten
Duidelijke site, behulpzaam, vriendelijk, mooie verpakking.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Snelle levering en mooie verpakking
Pluspunten
Snelle levering online Hele aardige mensen in de winkel
VerbeterpuntenGeen. Is goed zoals het is.
Pluspunten
Snelle reactie en als je belt wordt er ook opgenomen
Pluspunten
Een goede website, snelle bezorging, persoonlijke boodschap bij de bestelling.
Pluspunten
Mooie spullen, zorgvuldige levering.
VerbeterpuntenNvt
Zwart besteld, wit geleverd. Uitprintbare order met duidelijke vermelding artikel en kleur.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. In het systeem zie ik dat er contact is geweest over je bestelling. We hebben het voor je nagekeken en in de bestelling die je bij ons hebt geplaatst staat een witte sport-bh. Het lijkt er op dat je per ongeluk de verkeerde kleur hebt besteld. Mochten we je nog kunnen helpen om de Sport-bh te ruilen voor een andere kleur dan horen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Ellen Castelijns Annadiva
Pluspunten
Mooie goedzittende bh's. Website werkt prettig.