Pluspunten
Goede service, keurige levering, alles conform afspraken. Klantenservice reageert snel en correct op vragen (mail)
Pluspunten
Zeer duidelijke uitleg van de producten. Daarnaast heldere uitleg over de condities van levering.
VerbeterpuntenKan ik op dit moment niet verzinnen.
Pluspunten
Goede kwaliteitsmerken en snelle levering. Leuk verpakt en snelle reactie op vragen!
Pluspunten
Ik werd aan de telefoon keurig te woord gestaan.
VerbeterpuntenVreemd dat je zelf de retourkosten moet betalen. Dit weerhoud mij ervan om nog een keer iets te bestellen. Dan bestel ik liever ergens waar je dat niet hoeft te betalen.
Pluspunten
Snelle levering en mooi verpakt. Leuk de kaart erbij die handgeschreven is
Pluspunten
Vriendelijk en snel
Pluspunten
Snelle reactie op mail. Snelle verzending. Mooi ingepakt, een waar kadootje.
VerbeterpuntenNee, ben tevreden
Pluspunten
Hoe het naar je verzonden wordt is al een luxe gevoel. Mooi doosje, de bh keurig in folie verpakt met een sticker van Annadiva er op...toch harstikke luxe !!
Pluspunten
Snelle levering, website is duidelijk en product is altijd netjes verpakt
Pluspunten
Snelle levering. Keurig ingepakt. Betrouwbar gevoel.
Pluspunten
Goede communicatie. Bestelling op afgesproken tijd geleverd en keurig goed verpakt aangeleverd, retour gestuurde artikel weer snel terugbetaald. Zeer tevreden
Pluspunten
Mooie producten goede kwaliteit
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
snelle reacties
Pluspunten
Produkten goed ingepakt. Prima e-mail correspondentie
Pluspunten
snelle goede levering ben zeer tevreden
Pluspunten
Zeer goede service!!
VerbeterpuntenNiets