Pluspunten

Duidelijke website, goede communicatie, mooie producten, veel keus, snelle levering en fijn dat het ook achteraf betaald kan worden, geeft een veilig gevoel!!

Wellicht kunnen de producten mooier verpakt worden, zijn over het algemeen toch dure producten. Dan is het elke keer toch een cadeautje wat je open kunt maken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Altijd op tijd geleverd en als het iets langer duurt geven ze de levertijd duidelijk aan.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heb een prachtig blauw badpak besteld van Cyell de maat was goed het kwam in een mooie pakketje thuisgestuurd de levering was snel en de communicatie via de mail wbt mijn afterpay rekening die een aantal dagen op zich liet wachten werd netjes beantwoord en opgelost. al met al ik zal hier zeker nog een keer bestellen ! .

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het product is met aandacht ingepakt, levering zonder problemen en veel keuze.

Bh's mogen nooit met de cups in elkaar gevouwen worden. Dit vanwege vouwen in de voering van de cups. Dit betreffende de voorgevormde bh's

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijke en goede service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed advies, mooie producten en snelle levering. Perfect!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel geleverd en goede communicatie.

Geen verzendkosten berekenen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede website, ruime keuze, snelle levering. Persoonlijke touch pakket.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers

Gewoon geld teruggeven na retourneren en niet goochelen met shoptegoed Meerdere kortingscodes toestaan in één bestelling zodat je zowel je shoptegoed kunt gebruiken als van een aanbieding gebruik kan maken Gratis retour

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede mooie producten

levering (nog)niet compleet/ vertraging bij levering, dit aan de klant melden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mijn bestelling was mooi en persoonlijk ingepakt, het verpakkingsmateriaal geeft je als klant het gevoel dat je bestelling met zorg is ingepakt en de teksten op de verpakking zijn erg mooi en leuk om te krijgen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een bestelling van Annadiva ontvangen is echt een cadeautje. Het wordt met liefde ingepakt en dat straalt er vanaf! De website is duidelijk en bevat voldoende informatie om een goede keuze te maken. Ook de maatinformatie is erg duidelijk.

Heb ik op dit moment niet!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, ook snel met geld terugstorten indien geretourneerd. En bij mijn eerste bestelling was het kaartje helemaal handgeschreven, wat mij veel plezier met mijn aankoop wenste. Super leuk! Maakt het een stuk persoonlijker.

Als ik in een bestelling twee producten bestel, en een product is pas over 2-5 werkdagen leverbaar, dan wordt het hele pakket vertraagd, in plaats van dat het in twee delen komt. Idee voor mij om de volgende keer twee losse bestellingen te plaatsen als ik zoiets weer tegenkom.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prettige site; overzichtelijk. Prima levertijd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie bh's , veel keuze, ogenschijnlijk ook voor grote maten

Dit bedrijf heeft geen idee hoe moeilijk en frustrerend het is voor vrouwen met een grote maat om een bh te kopen. Voor mij was Annadiva een uitkomst. Nu ben ik geen klant meer omdat bh's die ik bestel niet leverbaar blijken en ik tevergeefs op mijn bestelling wachtte. Toen er door Annadiva een handreiking werd gedaan probeerde ik het nogmaals, maar verder dan sorry en we kunnen u een korting bieden...oh nee hij is al verlopen kwam het niet. Tip voor Annadiva : profileer je niet voor een grote maten webwinkel als je het niet waar kan maken.Het niet maar 1x voorgekomen dat een door mij besteld artikel niet aanwezig was. Tenzij ze het niet erg vinden die klant te verliezen, dat kan natuurlijk ook. Dan is het ingecalculeerde schade ...en ben ik de enige die met de gebakken peren zit- De korting die ik aangeboden kreeg was 10 euro op een bedrag van bijna 300 euro aangeschafte artikelen. De korting was blijkbaar van tijdelijke aard- wat ik mij niet is verteld. Na een tweede poging van mijn kant om de relatie met Annadiva te herstellen is de korting nogmaals aangeboden- met de mededeling dat als ik een bh terug zou sturen de korting aangepast zou worden , lees: in mindering zou worden gebracht. 3 euro? Waar gaat het over? Daarbij, het ging mij niet om een korting, het ging mij om wat begrip en meedenken. Dat is veel meer waard dan 3,5 procent korting. U, Annadiva, heeft een hele ontevreden klant. Mogelijk zijn veel klanten wel tevreden . Dat zou ik mij goed voor kunnen stellen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg goede en kloppende informatie, vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit

bij mijn bestelling had ik gekozen voor bezorging op donderdag maar het pakje werd toch gewoon op dinsdag bezorgd. Omdat er een handtekening moet worden gezet, wordt het niet bij buren afgeleverd. Vervolgens via de site van postnl nog een keer gekozen voor bezorging op donderdag. Onduidelijk wat er met mijn keuze op de site van Annadiva is gebeurd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super service!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

* bestelling is snel binnen * retourneren ging zonder problemen via een kiala punt * kreeg keurig bericht dat de geretourneerde artikelen aangekomen waren

Pluspunten

Super service, heel tevreden!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB