Pluspunten
Goede service. Vlotte communicatie. Overzichtelijke en vooral zeer gebruikersvriendelijke, uitnodigende website. Groot assortiment.
VerbeterpuntenBlijf doorgaan met het afbeelden van mollige modellen. Dat geeft klanten een realistisch beeld van hoe lingerie er uit ziet als je geen maat 36 hebt.
Pluspunten
Snelle levering en goede afhandeling nadat iets niet meer op voorraad was na een telefoontje een ander model opgestuurd die wel voorradig was
Pluspunten
Snelle goede levering
Pluspunten
Very user friendly site and super snel delivery!
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijk contact!
Pluspunten
Pluspunten
Goede informatieve duidelijk site Beschrijving bij de informatie is heel duidelijk en goed.
VerbeterpuntenIk heb een zeer slechte ervaring met mijn laatste bestelling. E-mail communicatie erover was zeer slecht, niet eenduidig en te laat. Wanneer een artikel voorradig en op tijd besteld is en toch uitverkocht blijkt te zijn vind ik de aangeboden compensatie, geen compensatie. Zeker niet het om een sale artikel gaat
Pluspunten
Aankoop mooi verpakt. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt, het is als of je een cadeautje voor jezelf ontvangt. Kwaliteit is top. Wat je op de pagina ziet krijg je ook.
VerbeterpuntenWel jammer dat er een retour bon bij zit voor een Kiala punt. Die €1,95 retour kosten vindt ik dan nog niet zo erg, maar als je nou echt niet een dichtstbijzijnde Kiala punt hebt ben je noodzakelijk om het via PostNL te versturen en dat kost je dan gewoon €6,95.
Pluspunten
Duidelijk, vriendelijk en behulpzaam. Zeer fijne webshop.
VerbeterpuntenControleer actuele voorraad. Voorkomt foutieve bestellingen
Pluspunten
Super leuk ingepakt doosje binnen gekregen!
VerbeterpuntenNiets
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle nette levering. Mooi verpakt: een cadeautje uitpakken is het!!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelle en nette levering
Pluspunten
Goede en snelle service. Website is erg overzichtelijk, verzendkosten zijn acceptabel. Bestellingen worden snel bezorgd, goed en netjes verpakt. Eventuele retourzending wordt netjes afgehandeld deed. Vriendelijk personeel bij telefonisch contact. En natuurlijk goede producten. Voor mij een aanrader
Pluspunten
Perfecte webshop!
Pluspunten
Heel veel keus. Snelle tevering. Heel erg leuk verpakt. Ik ben dan ook erg tevreden.
Pluspunten
mooie producten in grote maten! en snelle levering