Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt. Had van mij discreter gemogen.
VerbeterpuntenRetourzenden via Kiala neemt bijna een week in beslag. Daarna moet de boeking nog gedaan worden. Een kortere verwerkingstijd zou ik prettig vinden.
Pluspunten
Het pakketje wordt in een net doosje bezorgt met een persoonlijke tekst en enkele folders. Deze folders zijn passend en persoonlijk. Het is geen overload.
Verbeterpunten-
Iets Meer info over de styling, bijvoorbeeld waar je de bh's het best bij kan dragen, wat voor effect het geeft, zichtbaar onder een t shirt, mooi voor een lichte of donkere huid, etc.
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Pluspunten
Vriendelijk, duidelijk en persoonlijk
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zending en levering snel zoals op de site gemeld. Telefonische informatie over eventuele kosten bij retour zending ook duidelijk . Heb er overigens geen gebruik van hoeven maken was heel tevreden over het product .
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel geleverd zoals aangegeven
VerbeterpuntenDe gewijzigde maten informatie boven in t pakketje doen. Ik dacht dat ik een andere maat toegestuurd had gekregen dat besteld en vond deze informatie pas toen ik t pakketje terug ging sturen. Ik had niet goed gekeken, maar gezien de boodschap bovenin t pakketje had ik de informatie onder in t pakketje aangezien als reclame zoals de bloomon flyer die erin zit.
Pluspunten
Goede service snelle levering.mooi verpakt zeer tevreden.
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prachtige verpakking! Echt een kadootje voor jezelf!
VerbeterpuntenCommuncatie per email: reactie duurde telkens een aantal dagen. Had iets vlotter gemogen!
Pluspunten
Snelle levering en mooie sale artikelen
Pluspunten
Snelle levering goede service
Pluspunten
Als klant word je erg goed behandeld , en ruime keuze in grote cup maten super!
VerbeterpuntenMijn bestelling was niet helemaal goed doorgekomen en heb daarom iets meer als een maand op m'n tankini moeten wachten , maar uit eindelijk gebeld en het is goed opgelost na een week had ik hem alsnog! Kan gebeuren.
Pluspunten
Fijne klantenservice. Goede producten. Groot assortiment.